Roliga kändiscitat

Standard

"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem. Du kanske borde börja med att göra dig av med liket innan du tar hand om tvätten."
Jerry Seinfeld

 

"Jag brukar fråga folk varför de har ett rådjurshuvud uppsatt på väggen. Svaret blir alltid att det är för att det är ett sådant vackert djur. Nåja. Jag tycker min mor är attraktiv, men jag har bara fotografier av henne."
Ellen DeGeneres

 

"Statistiken om mental hälsa säger att en person av tio lider av någon sorts mental sjukdom. Tänk då på nio av dina vänner. Om de är helt okej, så kan det vara du!"
Rita Mae Brown

 

"USA Today har gjort en ny undersäkning. Tydligen är det så att tre av fyra människor utgör 75 procent av befolkningen."
David Letterman

 

"En dam kom fram till mig på gatan, pekade på min mockajacka och sa: ‘Vet du att en ko mördades för att du skulle få den där jackan?’ Jag svarade henne med ett psykotisk tonfall: ‘Jag visste inte om att det fanns några vittnen i närheten. Nu måste jag döda dig med.’"
Jake Johansen

 

"Jag har alltid velat vara någon, men jag borde nog ha preciserat mig lite bättre."
Lily Tomlin

»

  1. Det enda citat jag kan är av Albert Einstein – Det är mycket tänkbart om man har barn: ” Om man vill ha ett klokt barn, läs mycket för barnet. Vill ni göra barnet till geni – läs fler böcker” ”Fantasi är viktigare än kunskap” En annan klok döing – Sokrates, filosof, grekland – ansåg att alla har ett förnuft och han sökte förnuftet hos människan genom att ställa frågor och analysera dessa. Förnuftet ägdes av alla och inte enbart av Männen i demokratin. Det var ett manligt samhälle, där deras kvinnor räknades till slavar, hantverkare, bönder, barn. Sokrates ansåg att alla hade ett förnuft. Detta har inspirerat mig mycket – det spelar ingen roll vilken människa jag träffar: så söker jag förnuftet hos denne. Troligtvis är detta en anledning, Sokrates teori, till att jag har lätt att snacka med de yngre. I veckan som gick, träffade jag på fyra ungdomar vid en ändbusshållplats: ”Hoppas vi träffar dig – snart” var det sista de sa innan jag åkte iväg, detta efter 10 minuter samtal. I Natt var det en tjej som skrek till: ”Titta – det är ju min busschaufför, som kör” – Man är inte bara ett allmän person, som busschaufför, ordet buss härrör ifrån latinets Omnibus – för allmänheten (det var en gubbe på bussen som lärde mig detta) Man är privat ägd också – min busschaufför, min hund, min katt, min häst, min slav – he, he.

  2. 🙂 Hej vännen! Stört-skön blogg!!! Tack för kommentaren! 😀 Skönt att det finns några som fattar sig på min ur-smarta matematik! 😀 Det fanns dock EN som inte verkar förstå den alls, har du sett kommentaren från "Jessika" i min gästbok? Gud vad kul! Kram! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s