Älskade mamma…

Standard
Mammagris är ett ord som används då och då  här hemma, mina barn använder det ordet när de vill visa tillgivenhet och behöver lite extra uppmärksamhet från mig. – "Jag är mammagris" kan de säga och vilja kramas, hur mysigt är inte det?
 
Anledningen till att adressen till min sida här i cyberrymden är just mammagris syftar dock inte på detta, utan på att jag själv är en riktig mammagris. Jag älskar min mamma så otroligt mycket att jag ville att detta skulle vara en hyllning till henne, vilket nog inte riktigt framgått tidigare men nu tänker jag ändra på det…
 
 
 
Älskade Mamma…
 
…du ställer alltid upp i alla väder vad det än må gälla.
 
…du är min största beundrare som alltid peppar mig och stöttar mig när det känns tungt, samtidigt är det få jag kan skratta så gott med som med dig.
 
…din kärlek till dina barn är gränslös och villkorslös.
 
…du och pappa skapade en sammanhållning i familjen så stark att den fortfarande lever kvar. Jag vet att det är få familjer som uppskattar att umgås så mycket med varandra som vi gör och det är guld värt att aldrig behöva känna att man är ensam.
 

Jag beundrar hur duktig du är på allt vad du företar dig vare sig det gäller att lägga nya golv eller byta karriär mitt i livet och att du inte är rädd för att ge dig på nya saker.
 

Ibland oroar du dig lite för mycket för mig för att du älskar mig så mycket. Jag vet att jag gett dig en del bekymmer genom åren men var inte orolig. Jag kommer att klara mig bra tack vare den fantastiska start du och pappa gav mig i livet och genom att jag vet att du alltid finns där för mig om jag behöver dig. Min högsta önskan är att kunna vara en lika bra mamma till mina barn som du varit till mig.
 
Tack för att du finns!
 
  

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s