Jag är så glad trallalla…

Standard
Har varit på skolan där jag ska börja praktisera nästa vecka, träffat olika lärare jag kommer att ha kontakt med och fått en liten rundtur. Det ska bli så KUUUL!! Entusiasmen är verkligen på topp!
 
  
 
Men oj, nu måste jag läsa in mig på saker som jag lärt mig en gång men som efter fyra år som hemmamamma ligger djupt begravna någonstans i den grå massan…
 
  
 
Tänk att lilla jag ska lära ut saker till andra vuxna. Tänk om jag får blackout och inte kan svara på en enda fråga! Hjälp, vad har jag gett mig in på egentligen??
 
Lugn, lugn Åsa. Tänk på att du faktiskt varit elev själv i nästan 18 år, någonting borde väl ha fastnat…
 
Men just nu minns jag ingenting! Tänk om eleverna vet mer än mig!!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, det kommer att gå sååå bra och det man inte vet kan man ta reda på…
 
All typ av peppning mottages tacksamt!
 
 

»

  1. vill du ha min som jag använde i skåne – när jag skulle lära mig att hitta med buss. Jag kan bara köra (göra) fel, men om jag gör ett fel, så kan jag lära mig att göra rätt sedan. Man lär sig faktist på att göra fel. älskar att veta mer än läraren så synd att du inte får mig. Det närmaste jag kan komma din känsla, är i från samtliga mtacher i Amerikansk fotboll mellan 1987 -1994 Jag var nervös, hade fjärilar i magen, jag röte före matche massor av nervossitet – för vilken motståndare skulle jag möta? någon som var bättre än mig? starkare? jag bestämnde mig för inför första spelet, att spela det bästa jag kunde, jag skulle tacklas hådast, vann alltid respekt genom detta – de blev rädd, men troligtvis var det jag som var räddas innan matchen. minns min första redovisning ang dyslexi – den gick käpprätt åt helvete – årte där på fick jag en ny chans och genomförde dyslexi redovisningen – på ett helt annat sätt än mina kamrater, som använde sig av power point mm jag satte mig ned ochh berättade om dyslexi – det jag hade gjort under ett år var att läsa in mig på ämnet, jag hade skapat en rutin och berättat för många öron i bussen om hemligheten bakom dyslexin var väl förberedd – äg ämnet du ska undervisa i – kommer det någon fråga, som du inte kan svara på, tacka för en information du inte kände till. erkänn inte att du är nervös,,, rädslan stärker dig, du öppnar alla sinnen säg vad ska du undervisa i?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s