Livet leker…nästan..

Standard
Trött och allmänt gnällig tänkte jag hoppa över bloggandet idag då jag helst vill sprida positiva tankar. Men så tänkte jag om; varför inte se bloggandet som ett gyllene tillfälle att minnas allt positivt som hänt idag och på samma gång rycka upp mig själv?
 
Men först ska jag gnälla av mig lite, ni kan dock lika gärna hoppa över det här stycket…
 
Jag är supertrött efter att ha sovit urdåligt igår natt. Skulle helst lägga mig att sova nu men måste tillbringa resten av kvällen med att springa fram och tillbaka till tvättstugan i snudd på snöstorm för att jag inte har råd att skaffa en egen tvättmaskin. Till råga på allt var en av maskinerna i tvättstugan trasig så nu kommer jag ändå ha en full tvättkorg kvar efter att ha släpat in den här omgången för jag ooorkar inte lägga i en omgång till efter den här. Kattjäveln har skitit inne idag igen!! Jag tappade tålamodet med Elina vid matbordet och var inte sådär lugn, sansad och superpedagogisk som jag veeeet att man egentligen ska vara. Dessutom somnade hon innan jag hade hunnit in och kramas och skoja och säga godnatt så nu känner jag mig som en superkass mamma. Sen hittade jag en äcklig elräkning i en pappershög som jag inte hade räknat med, och min budget som redan var mer än ansträngd den här månaden…  Och så skulle jag verkligen behöva en stor kram just nu men har ingen att kramas med… 
 
 
OK, det var det…nu över till det positiva…
 
Idag var ännu en jättebra dag på praktiken. Fick det stora nöjet att medverka på en heldag med naturkunskap och lyssna på två mycket kunniga och intressanta herrar som berättade om massor med spännande saker. Stämningen på skolan är helskön och det är tydligt att såväl lärare som elever trivs otroligt bra, som en av eleverna sa; man uppskattar inte helgerna lika mycket längre, det är knappt man vill gå hem. Det måste väl vara det högsta betyg en skola kan få? Vilken tur att jag får uppleva det!
 
Jag känner att hjärnan sakta men säkert börjar väckas till liv igen och deltog i flera intressanta diskussioner utan att känna mig det minsta bortkommen, tydligen inte så dum som jag ser ut… Dessutom träffar så mycket underbara nya människor!
 
 

 
Amanda och Elina trivs jättebra på dagis och det verkar inte vara några som helst problem med lite längre dagar där. Och vad härligt det är när Amanda kommer springande mot mig och bara skrattar när jag hämtar dem! Elina har knappt tid att följa med hem längre, finns så mycket kul att göra på dagis…
 
Sanna har sjungit glada toner och varit jättego hela eftermiddagen så hon har uppenbarligen inte påverkats av att jag känt mig gnällig. Dessutom erbjöd hon sig att avbeställa sin tidningprenumeration då jag klagade över den bortglömda elräkningen. Vilken tjej!
 
Snart har jag fått undan åtminstone hälften av min megasuperdupertvätthög…
 
Imorgon är det kör, på Torsdag är det dans, yippey!
 
Tänka sig, nu känns det MYCKET bättre!
 
  
 
Älskar min blogg….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s