Internetvärlden

Standard
Har funderat en hel del på det här med Internet…att det har blivit en egen värld på något sätt. Ibland känns det som att jag lever ett parallellt liv på Internet, skilt från den "verkliga" världen. Ni som är Internetberoende som jag förstår säkert vad jag menar…
 
  
 
 
Jag har ganska många vänner på nätet som jag aldrig träffat i "verkligheten" och kommer förmodligen inte att göra det heller. Oavsett hur långt det fysiska avståndet till de här människorna är dyker de upp nästan dagligen i mitt vardagsrum. De delar med sig av sina liv till mig och intresserar sig också för mitt liv, får mig att skratta, lyssnar och tröstar när jag är ledsen. Vi ger varandra råd gällande allt från relationer till arbete och stöttar varandra…
 
På ett sätt kan man tycka att det är tragiskt, så många ensamma människor som tillbringar så mycket tid framför dataskärmen istället för att leva i "verkligheten"…Men jag ser det inte så, snarare är det ett komplement till det liv man lever varje dag, en plats för hopp och drömmar..
 
  
 
 
Så, till mina kära vänner i cyberspace vill jag säga att ni betyder en hel del för mig och jag skickar en stor cyberkram till er!
 
   
 
 
Ett annat fenomen har också uppdagats i och med mina bloggar…När jag träffar folk, som ikväll på kören, är det många som har läst och vet precis vad som pågår här hemma…men jag vet ingenting om vad som hänt dem! Om någon undrar hur jag har det behöver de inte ringa eller komma hit, de går in på min blogg istället! Jag tycker det är otroligt roligt med alla som läser men skulle bli ännu gladare om ni skrev en liten rad också, en kommentar eller en hälsning i gästboken gör mig jätteglad!
 
Ikväll försökte jag verkligen att låta bli att blogga, hade tom stängt av datorn….men det sket sig visst…
 
  
 
 
Glöm inte att lämna fler namnförslag till lilla Plutten här nedanför heller!!
 
 
 
 
 
Åsa Häll Raad

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s