Vilken morgon…

Standard
Som vanligt var mamma gullig och lånade ut bilen till mig igår så jag skulle ta mig till dagis och skola nu imorse….hade varit ännu bättre om jag fått låna NYCKLARNA också!!
 
 
  
 
Det var inget annat att göra än att lugnt och sansat ringa till dagis och säga att vi inte skulle hinna till frukosten, gå ut och borsta av min översnöade cykel och med mycket möda montera fast cykelkärran som stod inbaxad längst in i förrådet…
 
Allt detta gjorde jag efter ett medelstort raseriutbrott med tillhörande svordomar…(Jag svär inte ofta, men när jag gör det ser jag till att göra det rejält, inga halvmesyrer här inte!)
 
Men om man ser på det från den ljusa sidan fick vi lite frisk luft och jag fick ett extra träningspass, cyklar man med två barn i cykelkärra behöver man inte gå på spinning, det lovar jag…

»

  1. Jovisst får du lägga ut Laleh på nätet eftersom hon själv har den på hemsidan. Hon är bra. Hörde henne första gången i somras. Har ju också skrivit bra egna texter på svenska. Lite Cornelis över det hela. Tack för titten ! Det var en trevlig sida. Återkommer !

  2. Jodu, det där med cykelkärra ger bra träning!Hade också en sån när ungarna var mindre, vi cyklade överallt och attans vilken kondis jag hade (i alla fall om man jämför)!Kramizar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s