Bye bye Anton?

Standard
Har försökt skapa lite julstämning här på min blogg. Snodde tomtebilden från Aniara, hoppas det är ok…?
 
Jag är nämligen inte så begåvad på det här med hemsidor, ingen bild jag hittade funkade. Vad gör jag för fel??
 
Julstämningen här hemma är det sämre med för tillfället. Vardagsrumsgardinen ligger i blöt i tvätthon efter att kattf-n pinkat på den. Han straffade mig för att jag lämnade honom ensam hemma hela helgen…(I´ll kill that cat!) Kom hem på söndagskvällen till en lägenhet som stank värre än ord kan uttrycka. Lukten var så stark att det inte gick att känna var den kom ifrån, likt blodhundar kröp jag och min kära mor runt i lägenheten och sniffade. Det var mamma som till slut hittade källan. Gardinen som jag för övrigt fått låna av min kära granne tillika bloggkamrat Susanne var vid detta laget stel av intorkat kattpink. Dessutom hade han gjort nummer två på inte ett utan två ställen!
 
Katten ligger risigt till nu, mycket risigt…
 
 
nästa anhalt? 

»

  1. Saknar du din katt?Kolla under grannens bildäck…Sånt där kan ju göra vem som helst upprörd…(ska stå något helt annat)Lennart

  2. Landade på ett strykjärn!!??Det var väl i allafall inte på?! Jämte sängen . . .=0Och katt som pinkar på gardinerna, ja jag säger då det!Du verkar ha fullt upp. =)Tomten är inte min, så han trivs nog här också.Men vad är det för problem du har med att bilderna inte funkar? Att de är för stora?Har du något photo edit program?Är det en "sandbox" du har bilden och länken till Bloggtoppen liggande i?Är inte så himla haj på det här webjoxet heller, men man lär sig ju efterhand. Hur det funkar just här i alla fall.=)

  3. Känner igen det där..Hade världens goaste katt (utekatt) som aldrig behövde kattlåda ens, det märktes knappt att han fanns med tanke på hår och lukt mm.Utom; Vi försökte frenetiskt sälja huset i samband med skilsmässan (bråttom!) och skulle ha visning. Vad gör katten? Sätter sig i vår säng…. GrrrDetta upptäckte vi efteråt..Mäklaren och spekulanterna hade som tur var inte märkt något av kattens protester!Ha det bra i julstöket, kramiz!(Lägger till dig på min sida förresten, hoppas det är ok?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s