Dagen i sammanfattning

Standard
Uppe i ottan med igensvullna ögon …(vadan detta, allergi eller vad?)
 
Gjorde välling till de små och en kopp kaffe till mig själv som jag inte hann dricka. Snabbt på med kläder på mig och barnen och iväg…
 
Hann i tid till luciafirandet på dagis   (Surprise! En av fröknarna erkände sig imponerad, hrmm….)
 
Elina sjöng koncentrerat med luciakronan på sniskan medan Amanda koncentrerade sig på sitt lilla elljus och tog det hela med ro. De var helt oemotståndligt söta, åh mitt svällande modershjärta…
  
 (Och jag glömde kameran! Sacramento Idioto, ska giva mig själv på moppo!!)
 
 
Intog därefter dagens första Luciafika…  
 
Snabbt iväg till folkhögskolan och Luciafirande nummer två, också mycket trevligt… (dock inte lika gulliga tärnor och tomtar som på dagis, dessutom kom jag för sent och fick smita in efter Luciatåget…)
 
Sen var det dags för Luciafika nummer två…  
 
Efter info från rektor och lärare angående valbara kurser för eleverna (så mycket kul, jag skulle vilja gå alla!!) var det dags för andra lektionen i linedance som är väldigt roligt…(yeehaaa, God Bless Texas!)
 
Lunchdags, åt fastän jag var totalt proppmätt efter fika nummer ett och två…
 
Bussfärd med elevgrupp till grannkommunen, vi promenerade och spelade bowling (Visst verkar det tufft att vara lärare på den här skolan!?)
 
  
 
Hämta barn på dagis, leverera snus till mamma, hem och fixa middag…
 
Ut igen och iväg till skolan till Luciafirande nummer tre på Sannas skola. De var sååå duktiga och fina, speciellt Sanna förstås...(Och jag är givetvis helt opartisk! Tyvärr kom vi lite för sent igen så det var andra gången under dagen jag såg ett luciatåg tåga in bakifrån sas… Men jag kom i tid till dagis, glöm inte det! En av tre är väl inte så dåligt…?)
 
Luciafika nummer tre…  (Lussebullen var lite svår att få ner, trots att jag delade med småtjejerna…)
 
Hem igen efter en sväng förbi affären för att inhandla matsäck till Sanna inför morgondagens skolutflykt…
 
Stoppa ungarna i säng och börja blogga…
 
En mycket trevlig dag har det varit!
 
  
 
 

»

  1. Tack för att du kom in & hälsade på mig & fällde en snäll kommentar..;-)Jag har inte kommit igång riktigt med skrivandet i loggboken…men det kommer…om inte annat kommer fler dikter av mig som återspeglar mina tankar om livet & vad jag tror på.Jag gillar verkligen vad jag hittils sett på din sida och tänker smyga in för en lässtund, när jag får lite bättre tid…just nu brinner det i "rumpen" av allt som skall hinnas med…känner du säkert igen :-)Ha det fint !

  2. JAg ber högakntiningsfullt att få gratulera till Eder till den fantastiska bedriften att komma i tid till dagis!GrattisDu har vunnit 1:a pris i stressade mödrars kom-i-tid tävling och får ett hedersomnämnande i Gyllene Salen av ÖversteModerns ledamoter.Motivering:Ett alltid lika milt och positivt humör- trots vedermödor och stress i de arla morgonstunderna – samt ett fantastiskt sinne för rytmik och musik…som hörs ända till Överstemoderns gyllene sal och alla dess medlemmmar(faaan, jag ska ner på byn…har inte tid att berömma dig mer)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s