Jag mötte Lassie och blev närapå arresterad

Standard
Just nu är det Rhapsody in Rock på TV och Svenne från Hep Stars sjunger sin gamla hitlåt Caddillac.
 
Alla har väl hört den förstås; My baby drove up in a brand new Caddillac, Å å å å Caddillac…
 
Då måste jag bara berätta om vad som hände mig en gång för rätt länge sedan nu (shit vad tiden går, snart är man over the hill..)
 
Jag och mamma bodde ett år på Rhodos i den underbara Grekiska arkipelagen. Vi hade långsemester kan man säga, mycket lång faktiskt…och mycket trevlig dessutom!
 
Där nere träffade jag mannen/pojken/den onämnbare som jag senare gifte mig med/bildade familj med/skiljde mig från. Han jobbade som "inkastare" på barer/discon och det tyckte jag verkade kul så jag provade på det litelitegranna…(Det här var innan vi var med i EU så det var inte tillåtet för mig att jobba där men jag hoppas det är preskriberat vid det här laget…)
 
Scenariot var följande: midsommarafton i början på 90-talet. Mycket ung Åsa, lätt onykter, föser in folk på löpande band till baren, inklusive modern och dåvarande bästisen Lisa som avnjöt var sin drink vid ett bord.
 
Ett medelålders par kommer gående gatan upp och jag går fram till dem för att försöka få in dem i baren. Då ser jag vilka de är, nämligen inga mindre än Svenne och Lotta!!
 
Jag blir alldeles uppspelt och det enda jag tänker på är att jag måste få dem att gå in och hälsa på mamma, jag hoppar upp och ner av iver….och det är i exakt denna stund jag känner en kraftig hand i ett omilt grepp kring min arm…jag håller på att bli haffad för olagligt arbete av den grekiska polisen….
 
Jag försöker förklara situationen för konstaplarna;
–  But they are famous people in Sweden!!!
Tyvärr bryr de sig inte det minsta om den lilla detaljen. Jag räddas från att bli åtalad och förmodligen utvisad av barägaren, en medelålders grekisk man som uppger att jag inte alls jobbar, jag är bara hans flickvän…
 
Och det här är faktiskt en alldeles sann historia!
 
Ni glömmer väl inte att fylla i frågeformuläret? Tjatet har redan börjat…

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s