Söndag kväll, allt väl

Standard
Jahapp, nu är allting tillbaka till det normala, tjejerna har kommit hem och det är liv och rörelse som det ska vara. Kontrasten mellan när de är här och när de är borta är enorm, jag har lärt mig att liksom ladda om mentalt inför hemkomsten annars kan det bli chockartat.
 
Nu låter det kanske som att de är jättebråkiga men så är det inte alls, det är bara det att tre barn…ja det händer och låter mycket mest hela tiden…
 
Kontrasten åt andra hållet kan vara lika kännbar, mer än en gång har jag fått lov att springa in till grannen för "nedtrappning" när ungarna åkt för att det blir så onormalt tyst och konstigt när de åker.
 
Sanna ligger i badet, Elina har lagt sig och tittar på Alfons Åberg (ja jag vet, enligt "supernannysarna" är det helt fel att låta barnen se på film innan de somnar men här har det faktiskt funkat alldeles utmärkt!) och Amanda tultar runt i nattlinnet och leker med prydnadstomtarna varav en numera saknar en arm och den andra armen hänger löst…(Jo, jag borde sy fast dem men nu var det ju det här med att sy igen som jag tycker är sååå kul, NOT!)
 
Allt är som det ska, allt känns bra, det är gött att leva…
 
          
 
10 personer av förra veckans drygt 500 besökare(!) har fyllt i mitt frågeformulär, tacksam för fler svar…
 
 

»

  1. Mmm varför är det farligt för barnen att se på TV före sängdags? men det kanske är för att ögonen får in ljus till hjärnan… vilket höjer vakenheten p.g.a. människorna har ett "Sovhormon" som aktiveras när det blir mörkt – aha!!!!

  2. 500 besökare Imponerad..Själv är jag för lat för att kolla statistiken.Borde kanske…Sk-t i supernannysarna. Det är du som är boss.Lennart

  3. Skönt med både ock, både fart & fläkt och lugn & ro.=)Hm, tror jag fyllde i ditt frågeformulär hos San.Alltså när jag fyllt i och skickat iväg så var det din adress som stod på "tack-sidan" som kom upp.Skulle väl skrivit ungefär samma sak fall jag vetat att det var du som frågade, så det är nog lugnt.Bra dansat, förresten!98 procent.=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s