Uppdrag utfört

Standard
Nu har jag jobbat färdigt för i år
  
 
Gick till klassrummet i tron att det bara skulle vara några få tappra själar som skulle dyka upp till denna sista lektion i mediakunskap då det var dags för dem att redovisa sina enskilda arbeten. Döm om min förvåning när så gott som alla var där, bara två stycken frånvarande!
 
Dessutom hade de flesta gjort ett mycket bra jobb! Jag är sååå nöjd och glad
och kanske, kanske passar jag till att vara lärare trots alla mina tvivel…
 
Det enda som kvarstår nu är att plugga texter till den lilla julkonserten som köreleverna ska hålla på Onsdag och som jag fått nöjet att vara med i. Och sjunga solo igen, varför utsätter jag mig för detta gång på gång..?
 
 

»

  1. Försök inte Åsa:-)Du VILL stå i centrum och synas -erkänn! (hihi)Visst passar du som lärare – jag tror du är en magnifique lärare!!Fattaru?!Det är bara ovanan och att du inte har jobbat på några år…när du blir varm i kläderna så kommer skolorna att SLÅSS om att få dig till just deras skola…så de så.Å så får du en fet lön så du aldrig behöver känna dig pank…(hehe)

  2. Ok då…jag erkänner men bara delvis, jag vill stå LITE i centrum och synas LITEGRANN åtminstone. Det krävs väl en anings aning exhibitionistiska drag även för att blogga, eller vad säger du min goda San?? Hi hi….;o) Tack för peppningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s