Da´n före da´n före da´n

Standard
Denna morgon för precis 32 år sedan vaknade min kära mor och kände att något var på gång att hända.
 
Cool och rutinerad som hon var tänkte hon att det var bäst att gå upp och koka julskinkan innan det var för sent…
 
Hon hann dock inte så långt som till griljeringen, för kl 10.10, efter 30 minuters hårt arbete klämde hon ut mig. Stor och rund trots att jag hade bråttom och kom några veckor före schemat.
 
Sedan dess har hon inte haft en lugn stund…
 
 
 
 
 
Och vem är du?
 
Tack till hela familjen Olofsson som gratulerat mig i gästboken, hi hi.
Hade jag inte redan en sån toppenfamilj hade jag adopterat er, ni är underbara!
 
  
 
Släkt och vänner är välkomna på fika ikväll! Det blir väl den vanliga tiden, efter middagen…(sen sticker jag till Färnäs och dansar, de som vill kan hänga med!)
 
 
Sen finns det ju en till som fyller år, nämligen min svåger;
 
Grattis Börje!!
 
 
  
 
Kramar från oss!
 
Att vi två är födda samma dag måste vara det ultimata beviset för att man inte kan lita på horoskop, för två mer olika personligheter får man leta efter. Eller…??

»

  1. minns när jag bara var 32 år, det var innan det fanns bussar, bilar, hus, gator. vi levde i grottor och hade jätte långt till skolan – jämt gick vi barfota även på vintern i meter djupt snö. minns att vi var tvungna att gå igenom en skog som aldrig tog slut när vi gick till skolan, det var alltid människo ätande vargar efter stigen till skolan – men det var inte värst… värst av allt var alla dionosarier som man måste akta sig för – hade trots detta en tam Tyrannisarios Rex ….

  2. 32 ????Nej du. Mig lurar du inte.Har tittat på dig på bilderna. Det är bara att vara ärlig och vända på siffrorna till din rätta ålder.DVS 23.STOR GRATTISKRAM från en gubbe.Lennart

  3. näe, ursäkta en granne som "pluggat" astrologi. Horoskop är just det som visar att man kan vara otroligt olika trots att man är född under samma stjärntecken…Stjärntecken säger egentligen inte mycket om en människa, men det gör ett personligt ställt horoskop.God Jul och Grattis igen!Nu har jag lite mer kaffe så du slipper dricka sånt där svagt elände jag bjöd på förut idag.

  4. Åh hå- GRATTIS!Hoppas du till slut fick både tårta och RIKTIGT kaffe!Vilken lurig dag att fylla år, alldeles för nära julafton ju.;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s