Nytt år, nya tag

Standard
Ok San, jag ska försöka skriva lite då om du insisterar…
 
 
 
 
Det var ett väldigt händelserikt år 2005.
 
Separation, flytt, oändliga konflikter….det var det negativa som jag lyckligtvis lämnat bakom mig.
 
På den positiva sidan har jag haft ett helt otroligt stöd från familj, samhälle och såväl gamla som nya vänner. Aldrig i mitt liv har jag känt mig så älskad, uppskattad och omhändertagen av så många.
 
Miljoner tack till alla er, ni vet vilka ni är!
 
  
 
Med er hjälp har jag under året som gått hittat tillbaka till vem jag verkligen är. Slipper leva i ständig konflikt med mig själv för att försöka få något omöjligt att fungera. Kan acceptera mig själv som jag är och förstå att jag faktiskt duger även om jag inte är perfekt.
 
Jag har fått ett helt nytt och mycket, mycket roligare liv med frihet. Frihet att tycka vad jag vill, umgås med vem jag vill, ha roligt och njuta av livet. Ett liv värt att leva, varje dag!
 
Så i det stora hela har det gångna året varit ett fantastiskt och omvälvande år för mig.
 
 
Och året som kommer…? Tja, jag citerar den där gamla låten;Things are going Great and They´re Only Getting Better. The Future´s so Bright I gotta wear Shades…
 
 
 
Hade en fabulous nyårsafton tillsammans med väldigt trevliga människor. Skoteråkning, specialpreparerad (hrmm..) glögg vid brasa ute på isen, nattligt bad i badtunna i snövädret, lite dans, god mat och dryck i en fantastiskt fin stuga med utsikt över sjön…Ja ni hör själva hur härligt det låter!
 
Nyårslöftet är det gamla vanliga; Jag ska göra så gott jag kan! Det täcker allt, funkar år efter år och jag lyckas nästan alltid hålla det!
 
 
 
 
God fortsättning på det nya året allesammans!
 
 
    
 
 
 
Har förresten lite problem att läsa vissa favvobloggar, datorn är knäpp igen. Aniara och Millroll, just nu kommer jag inte in hos er, har något med Media Player att göra…
 
 
 
 
 
 
 

»

  1. Jag har haft problems hela kvällen med datorn, kanske inte var min dator då, sorry datorn, jag sa en del fuuula saker till den…Och snälla Åsa, jag beskrev vad jag gjorde förr med kakorna… i år tittade jag på när mamma gjorde lusskatter, maken gjorde pepparkakorna och själv lyckades jag faktiskt åstadkomma julgifflarna, men i och med att det bara är hoprullad franskbrödsdeg är det inget man direkt dör av….

  2. Hej Åsa!Ville passa på att önska dig en god fortsättning. Nyårsaftonen lät ju härlig, blir lite avis…själv var jag hemma med lille sonen snart 3 år. Mysigt men tråkigt fast d blir ju d emellanåt, bara att acceptera. Hoppas 2006 blir bättre för oss alla.Kram Kicki

  3. Vadå inte perfekt…?Titta dig i spegeln med (dina) egna ögon.I dom ska du vara det mest perfekta för dig som finns.Och det tror jag du är.Titta på dig själv. Du har valt livsglägje och att trivas med dig själv på dina villkor..Inte perfekt…….??????Har jag missat något?DU är PERFEKT…Glöm aldrig det……Ger dig en STOR KRAM…Lennart

  4. Oj….Ok Har inte rätt att tala om hur du ska göra.Men snälla fortsätt att vara du på dina villkor.Önskar dig världens lycka.Take care of yourself…..Lennart

  5. Det är härligt när man till slut landat! Efter många om och men (med en del hinder jag var tvungen att klättra över) gjorde jag också det – det tog lite längre tid bara eftersom jag var lite för naiv och romantisk för att stå på mig… Men skam den som ger sig!Kramiz!

  6. Vad trevligt att du hittade in till mig till slut och att jag hittade ut och hit. Och apropå en av dina tidigare bloggar här om att vara fast i bloggandet: Igår var jag fast, men idag har jag varit ute…PÅ RIKTIGT….och gått en promenad. Riktigt skönt, faktiskt. Kan rekommenderas till alla er som händelsevis har glömt hur man gör för att komma utanför dörren. Lycka till i fortsättningen och hoppas att du fortsätter skriva lika bra som hittills. Ser fram emot den där bloggen om "grannar och lappar" !

  7. "Separation, flytt, oändliga konflikter….det var det negativa som jag lyckligtvis lämnat bakom mig."oj, va bekant det där känns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s