Vinterutflykt

Standard
Idag blev vi inbjudna att följa med familjen Olofsson på korvgrillning vid deras lilla stuga i Fjärden. Underbara människor allihopa. Tyvärr hann jag inte umgås så mycket då Amanda tydligen inte uppskattar friluftslivet ännu, hon frös om sina små händer och tjöt som en brandvissla. Trots att alla gjorde sitt bästa för att få henne gladare och servade med filtar, fårskinn, korv och Festis så fick vi ge upp och åka hem redan efter ett par timmar. Eftersom jag är en riktig fryslort själv så förstår jag henne men det var faktiskt riktigt, riktigt skönt att komma ut lite.
 
Jag har blivit erbjuden att låna stugan när jag vill, jättemysigt men vi väntar nog tills det blir lite varmare…
 
Under eftermiddagen har vi bara slappat och haft det mysigt, jag tom slumrade till en liten stund vilket var bra eftersom jag bokat nattpasset i tvättstugan. Hinner nog blogga lite till senare…

»

  1. Så gulligt av dem, det blir väl finemang till våren! Hade jag inte haft min egna lilla stuga så hade jag stagnerat totalt.

  2. Vad skönt det låter. Bara att komma hemifrån ibland kan vara en avkoppling.Du behöver inte oroa dig, jag tycker inte att du är flummig. Jag är kräfta och påverkas starkt av månen. Föresten så hörde jag en gång på radio när dom intervjua en polis. Han berättade att dom satte in extraresurser vid fullmåne för våldsbrotten ökar då.Kramar AaannaLena

  3. Visst känner man sig "frisk" när man kommer ut i kylan en stund.Själv sitter jag förtillfället och bara ugglar inomhuset.Hu!=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s