Stackars oss…

Standard
Stapplar fram på darriga ben efter så gott som en hel dag i sängen. Mår urk och det är inte självförvållat, Micke och jag har turats om att kräkas hela natten sisådär varannnan timme och krafterna är totalt slut.
 
Ungarna har klättrat på oss i sängen, byggt kojor i sovrummet och sett till att vi inte fått det allt för lugnt och skönt. Snälla mamma kom med lördagsgodis också så de hade något att sysselsätta sig med en stund.
 
Stora tjejen blev också dålig och satte sig sin vana trogen i duschen och lät vattnet rinna och rinna och rinna…Det visade sig att hon hade somnat, tack och lov att vattnet ingår i hyran, annars hade det blivit riktigt dyrt.
 
Hade mamma-barn-middag igår kväll innan eländet satte fart, undrar hur de övriga gästerna mår idag…?

»

 1. …Suuuck!
  Orkar inte svara på ditt långa inlägg…är så stressad idag! 😉
  Men det stämmer säkert…
   
  …*Poff*

 2. Jodå, vi mår bra, förutom att det känns lite pinsamt att vi förmodligen hade smittan med oss när vi kom… Fast jag skyller mest på kära syster med familj för det är de som varit sjuka senast! I natt har dessutom morfar insjuknat… Krya på er! /Karin

 3. Urk, har ni haft kräksjukan, då tycker jag verkligen synd om er. Det är så vidrigt. Hoppas ni mår bra nu i alla fall.
  Sänder lite krya på er kramar.

 4. Vad många det är som har maginfluensa eller kräksjuka eller vad det nu är, jag tycker alla pratar om det i bloggar, tur att inte bloggar smittar! Vi har klarat oss som tur var (jag tar just nu i väggen intill mig som är klädd med träpanel). Det låter på sitt sätt rätt trevligt att sitta i duschen när man mår illa, kanske skulle testa det nästa gång, fast vi betalar ju vårt vatten själva så… och på landet är det vår egna brunn så där får man ju akta sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s