Dramatisk dag!

Standard
 
Jag var just i färd med att packa in en ny laddning i tvättmaskinen när Amanda plötsligt sade;
 
-Jag har en katt i näsan!
-Har du en katt i näsan, vilken katt? Anton? (Vår katt)
-Nej, en rosa katt!
 
Mycket riktigt! En snabb blick i Amandas vänstra näsborre avslöjade att hon minsann hade något rosa långt upp i näsan. Hmm, vad göra? Jag hämtade en pincett för att försöka plocka ut föremålet men Amanda blev omedelbart hysterisk bara av tanken på att få något ytterligare uppstoppat i sin lilla näsa så förstärkning fick tillkallas.
 
Medan jag och mamma gjorde vårt bästa för att lugna en mycket upprörd Amanda fick Elina full uppmärksamhet från storasyster Sanna och kusinerna Emma och Madeleine. Elina var nämligen på gång att tappa sin första tand och det är en stor händelse! För en utanförstående lät det dock som att det minst var barnafödsel på gång inne i badrummet. 
 
Parallellt inne i sovrummet krävdes det mycket möda och all min kraft att hålla en vilt skrikande Amanda tillräckligt stilla för att mormor till slut skulle kunna plocka ut den lilla plastkatten. Ungefär samtidigt hade Madeleine resolut plockat ur Elinas lösa tand.
 
Det hela avslutades med att småtjejerna satt med varsitt blodigt papper i handen. Amanda med en utmattad, glasartad blick. Elina glatt leende, stolt över sin nya glugg.
 
 
 
Dessa små föremål orsakade stor dramatik hos oss idag
 
 
 
 
 
Slutet gott, allting gott!
 
 
 

»

 1. Jissses …. vilken blodig dramatik!Får allt ta och sluta titta på CSI och läsa dina bloggar istället :-)La till dig under "Dar-Links" … so I wont miss a thing :-D< Anna-Lys >

 2. Det ska erkännas att barn gör så vardagen inte blir tråkig.
  Vilket ös. Kul.
  Hur fick hon dit katten?
  Kram
  L

 3. Hej Åsa! Vad glad jag blev när du hälsade på i min blogg! Jag har saknat dig! Det ska bli kul att läsa vad du har skrivit sen du kom tillbaka. Jag ska ta mig i kragen nu och börja blogga mer frekvent nu! Jag ska samtidigt försöka att itne ställa för höga krav på mig för sånt ger mig kortslutning tydligen, hmmm, svår ekvation…
   
  Jag minns när en av mina småsystrar (minns inte vilken av de fem though…) stoppade in en videkisse i näsan (se där, katt hon också, du vet en sån där grå luddig sak som växer på kvistar på våren) men den kom så långt in så vi fick inte ut den utan fick åka till doktorn, lustigt nog hade vi läst Madicken strax innan, hennes lillasyster stoppade ju upp en ärta i näsan…

 4. uj uj, släng dig i väggen Emil, säger jag bara.
  Vad är väl en liten ärta i näsan mot en rosa katt!!
  Konstigt det där att det skall vara så intressant att stoppa upp saker i just näsan.
  Hm.
  Och vad kul att du fått fart ordentligt på skrivandet igen!
  Själv har jag varit lite dålig på att klicka runt och hälsa på hos folk, men NU är jag här.
  Och har en del att läsa ikapp ser jag, så . . . .
  ses!
  😉

 5. Hi,Do you need advertising displays, digital signages, advertising player and LCD displays? Please go Here:www.amberdigital.com.hk(Amberdigital).we have explored and developed the international market with professionalism. We have built a widespread marketing network, and set up a capable management team dedicated to provide beyond-expectation services to our customers.
  amberdigital Contact Us
  E-mail:sstar@netvigator.com
  website:www.amberdigital.com.hk
  alibaba:amberdigital.en.alibaba.com[ifgabbchbgdcbg]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s