Ibland vill man bara packa och dra…

Standard
 
Just nu skäms jag över att vara Morabo!
 
Varför? Jo, för att det finns så oerhört mycket inskränkthet och fördomar här. Folk skriver till kommunalrådet och vill att Mora ska vara en "invandrarfri zon". Jösses!
 
Överflödigt att skriva hur korkat det är. Egentligen borde man tycka synd om de fega, insnöade stackare som inte kan tänka längre än näsan räcker. Hoppas verkligen att de kommer till insikt en vacker dag och skäms riktigt rejält!
 
Tack och lov att det finns vettigt folk här också…

»

  1. Sånt folk finns väl lite varstans. Vi har fått vår släng av sleven med inskränkt fördomsfullt folk också, både vad det gäller invandrare och annat man kan gnälla på. Det kan i och för sig bero på att kommunen hade flyktingförläggning här ett tag och det blev lite för mycket till och med för de som var positivt inställda för det blev mycket bråk och det var många av flyktingarna som betedde sig rätt illa. Tyvärr sköts sånt så illa ibland så det föder agg och groll där det inte alls behövde bli något.
     
    Och det är klart det finns vettigt folk i Mora också, du bor där ju!

  2. Att bara skylla på andra utan att försöka göra något är att vara en del av problemet. Vad man gör är olika från person till person men att man gör något är det som räknas! Att tro att problemet försvinner om man ignorerar det är aldrig en lösning. Tal om en Invadrafri zon ger mig Nazityskland vibbar och det är aldrig bra!Om ser på alla länder så de som är uppblandade med folk från många olika kulturer, religioner och länder. Mångfald, och variation är bra. Tolerans och nyfikenhet är förutsättningar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s