Hilfe, hilfe!!

Standard
Nu radar den ena tråkiga bloggen efter den andra upp sig men jag är faktiskt jättefrustrerad över ändringarna i spaces nu. Jag kan inte gå in på min egen sida så länge jag är inloggad, bara i de enskilda bloggposterna. Detta gör att jag inte kan lägga in nya foton i mina album, byta musik etc… Är det fler som har liknande problem eller vet hur man kommer runt det så får ni gärna höra av er!
 
I övrigt är livet toppen detta är mitt enda lilla smolk i bägaren… 
 
ACHTUNG! Minuterna efter att jag publicerat ovanstående trillade poletten ner och nu vet jag hur man gör. Livet är återigen bekymmerslöst och jag återkommer så snart jag samlat tillräcklig inspiration för att skriva något förhoppningsvis mer läsvärt.

»

 1. He…ja, det är precis som när jag letar efter något…inte förrän jag ber om hjälp med att leta, hittar jag prylen själv. Snyggt jobbat ! Jag tycker också att de krånglar till det en aning. Precis när man vant sig vid det förra så….suck….men lite kul kan det ibland vara att utforska nya möjligheter. Tyckte jag i alla fall förra gången. Nu är det ju som man flyttar om grejer i köket hela tiden, byter plats på bestick, etc, sen glömmr man ju direkt hur man hade gjort.
  Ha det bra !

 2. Ja jösses, ett steg fram – två tillbaka, känns det som om det tar när de "uppgraderar" här på spaces . Oftast.
  Orkar inte ritkigt bry mig längre. FÖrsöker få det allra vanligast att funka och sen skita i resten.
  Just nu är jag aningen irriterad på det där att man inte längre kan ladda upp till albumet och kopiera bilderna därifrån för att lägga i bloggen.
  Hade ju varit smartare om de fixat nån bra sån funktion, redigera bilder I SJÄLVA bloggen som de har på en del andra ställen.
  Och ja . . . bla bla
  äh, nu var jag ju där och tjôtade i alla fall.
  Brukar ta en titt i "the Space Craft" när de rört till det här. Ibland kan man hitta något matnyttigt där.

 3. Spaces ja… jag tröttnade ju men främst för att folk inte ens kom in på min sida. Tröttnar du så kan jag meddela att blogspot funkar riktigt bra, en favvosak är att jag får mail när någon kommenterat så slipper jag leka tittut hela tiden… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s