Ibland ska man ha tur!

Standard
 
Häromdagen sa jag till min kära mor; -Jag måste ha ett piano!
Och idag kom det ett till mig som en skänk från ovan, alldeles gratis och utan ansträngning!
 
Jag tror starkt på tankens kraft i vanliga fall men den här gången var det så tom jag blev förvånad!
 
Jag läste en gång att man ska skriva en önskelista över saker man vill ha in i sitt liv. Vill man tex träffa en partner med vissa egenskaper så ska man lista upp dem så dyker den personen upp. 
 
Givetvis fick jag lov att försöka och faktiskt fungerade det såtillvida att personen med de listade egenskaperna dök upp. Tyvärr blev det ändå så fel eftersom det fanns så många fler egenskaper som inte var lika önskvärda. Jag insåg därmed att önskelistor av det slaget är värdelösa då människor är alldeles för komplexa för att kunna uppfylla en lista med kriterier…
 
Pianon är dock helt OK att önska sig!  
 
Behövde inte ens skriva upp det, räckte med att säga det högt.
 
Jag har blivit väldigt biten av att lära mig tarot. Det har jag iofs varit under en längre tid men när jag var i Stockholm inköpte jag min första egna tarotkortlek så nu övar jag på alla i min närhet som vågar ställa upp.

Kanske kan man bli en riktig spågumma till slut…

Dagen har i övrigt delvis spenderats med mina barn, systerdotter, vänner och vänners barn i simhallen i Älvdalen. Det var mysigt och trevligt på alla sätt och vis och förmodligen, med tanke på denna sommars väder, enda chansen att få bruk för min Panos Emporio-bikini som jag lyxat till med i hopp om en lång sommar på stranden…

 
Och om ni klickar på den pyttelilla bilden ser ni hela goa gänget (förutom undertecknad som fotade) i bubbelpoolen.

 
 

»

 1. Oj vilket härligt bubblande gäng det var i den poolen !
  Och ett piano därtill. Inte illa 😉 fast inte i poolen förhoppningsvis !
  Men kanske kan man skriva önskelistan ang partner så att man kan önska även vilka dåliga sidor man vill ha. Att alla har dåliga sidor kan man ju inte förneka, hur gärna man än skulle vilja, men det finns ju mer eller mindre, mindre bra sidor hos var och en….hm. Det blir nog som det blir ändå. Det där med tarotkort höll jag på med för 10 år sedan, och med hjälp av en bok gick det ganska hyfsat att spå sig själv. Och faktiskt att det stämde ! Många gånger väldigt väl. Men allt är väl en tolkningsfråga, förstås. Hursomhelst, lite kul med  de där figurerna och hela "filosofin" bakom.
  Ha en fin helg !
  😀

 2. Mer bubblepool åt folket!
  Ser skönt ut. =)Så, du får det fortfarande inte att funka med bilderna?
  När du är på "första sidan", högerklicka på bilden du vill ha, copy, och sen klistra in den i bloggen?Och ja, sen får du dra försiktigt i den för att få rätt storlek. Går väl inte att dra så mycket antar jag, för det håller väl inte den lilla bilden för.
  Annars finns det förstås en annan variant och det är att du helt enkelt lägger dina bilder som du vill ha stora på ett helt annat bildställe, kanske fileden.com tex och kopierar in deras adress i bloggen. Funkar väl också.
   
  Ta det lite försiktigt nu med korten!
   

 3. Wow, det var häftigt. Bara sådär, pianon är ju inte sånt som dräller omkring direkt heller. Vad vill jag ha? Just nu är faktiskt ett gäng hönor till det jag önskar mig mest, jag har blivit riktigt hönstokig…
   
  Jag hade en tarotlek en gång. Den låg i en byrå mina föräldrar köpte på auktion (eller om det var loppis, minns inte så noga) tillsammans med en massa andra lustiga saker, de tittade aldrig innan, jag fick tarotleken men det blev aldrig något spått, jag skickade den vidare i en låda med grejer till myrorna…
   
  Bubbelbadet ser mysigt ut, jag minns när vi var och badade i Trollhättan, jag och mina syskon och en kille satt och petade med foten på min syster, lite väl närgånget och osynligt under bubblorna, man såg ju inte vem det var, det var ett stort bubbelbad vi var säkert tjugo i, till sist fick hon nog och tog tag i foten och slet till och en kille mitt emot dök ner under vattnet…. snopet va! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s