Melankoli

Standard
 
Gick in på sidan utan att vara inloggad och då lät musiken väldigt underligt. Låter det illa för er andra också härinne?  
 
Idag känner jag mig väldigt vemodig utan att egentligen veta varför. Fastnar i funderingar och grubblerier…
 
Men det är ju så ibland, man kan sannerligen inte alltid vara på topp…
 
Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis med nya krafter!
 
 

»

  1. Hm… jag hade tvättmaskinen igång bakom ryggen så jag kan nog inte svara rättvist på den frågan… Nej jag sitter inte i tvättstugan och bloggar, vi har en tvättmaskin inne på toa på landet och jag sitter i köket som ligger på andra sidan lilla lilla farstun…
     
    Så där oförklarligt melankolisk kan jag känna mig ibland också, någon gammal släkting till mig, minns inte vem, sa att det är den dagen man kommer att dö någon gång, men det låter lite underligt eftersom det är mer än en dag om året jag känner mig svårmodig. kommer jag dö bit för bit då? Lika dumt som den där testgrejen jag gjorde på internet, man skulle svara på massa olika frågor så räknade något slags system ut hur gammal man skulle bli, jag ska bli 71… bara trettio år kvar att leva loppan på då… mindre roligt at gå och veta, hoppas de har fel. 

  2. Ja, melankoli kan ju ibland vara lite skönt att försjunka i, om det inte finns någon anledning, förstås, men det gör det ju sällan. Men om man inte kommer ur den lite sorgsna känslan är det ju värre. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s