Nu rullar det på igen…

Standard
 
 
…på jobbet alltså!
 
De "gamla" eleverna är tillbaka, lite längre, lite äldre, lite vuxnare..?
 
Lärarna däremot är evigt unga! Märkligt, måste vara loven som gör det…
 
De för terminen nya eleverna smyger inte riktigt fram så försiktigt som vi hade trott, flera av dem verkar tvärtemot gjort sig hemmastadda tämligen omgående.
 
Det ska vi nog snart ta ur dem he he he…
 
Bloggandet hamnar ofrånkomligt allt längre ner på prioritetslistan nu när arbetsuppgifterna tornar upp sig allt mer men jag försvinner inte helt och hållet!
 
I´ll be back!
 

 
 

»

 1. Håller tummarna för att du inte prioriterar bort det helt och hållet….men i så fall får jag önska dig God Jul på en gång ?
  Nä, så illa ska det väl inte vara.
  Lycka till med allt ! 

 2. Nej försvinn inte helt och hållet! Och helst inte alls, även om jag förstår att tiden till att blogga blir starkt begränsad.
   
  Jag tycker det borde höra till att nya elever tassar fram som förskrämda möss första veckorna, det ska de göra! Skräm dem lite lagom… vad är det för ålder på dina elever? Lycka till med skolan i alla fall och hoppas du kan banka in lite vett i någon skalle.
   
  Mina barn börjar skolan i morgon, vi hade ett litet verbalt krig om ifall de behövde ha ryggsäcken med sig första dagen, de tyckte det var väldigt onödigt och gick förstås segrande ur striden, hoppas de får tio kilo böcker att bära i handen redan första dagen…  Stygg mamma… 

 3. hej det finns ett nymail – det är ett skolarbetet… men oerhört personligt, du gillar ju att läsa mina mail. tänkte slå två flugor i en smäll  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s