Jodå…

Standard
 
…jag lever och har hälsan! Har fortfarande alldeles för mycket att göra men fortsätter terminen i samma stil som den börjat så är jag mer än nöjd.
 
Eleverna är nästan kusligt lugna!
 
Är det för att jag blivit varm i kläderna eller är det lugnet före stormen? Antar att det snart visar sig… 
 
Trivs så otroligt bra på "min" skola med kollegor och elever. Det går inte en dag utan att jag får mig ett riktigt gott skratt, underbart!
 
På hemmafronten är det också lugnt och skönt. Småtjejerna är nöjda med att vara tillbaka på dagis och Sanna verkar också trivas på skolan och med nya klassen.
 
Kören har kommit igång med sina repetitioner efter sommaruppehållet och det är jättekul att träffa alla sångare igen. I höst blir det repris på 60-talskonserten som vi hade i vintras eftersom den blev så populär och vi drog fullt hus. Ännu en sak att se fram emot!
 
Livet rullar på, inte så mycket mer att säga än att Life is good…
 
 

»

 1. Vad roligt att det börjat så bra på jobbet!
  Kusligt lugna? Hm, ja kanske. Fast bättre det väl, en chans att lära känna varandra innan de eventuellt börjar klösa lite på väggarna.
  Eller vad det nu är sjundeklassare kan tänkas ta sig för.
  Tror i allafall att du kommer att "ha dem under kontroll"
  =) 

 2. Vad skönt att höra att allt är bra! Jag kan nog tänka mig iofs att eleverna blir mindre lugna när de har blivit varmare i kläderna. Men då har ju du å andra sidan det också. Hur går det med nya huset? Jättenyfiken! Jag ska kanske ta upp det där körandet också, de försökte ju värva mig till kyrkokören här på landet förra sommaren, de gjorde en ny trevare nu när de hörde att vi skulle flytta hit, kanske jag gör det, inte för at jag är bra på att sjunga men de vore kanske kul? 

 3. Det verkar som om hösten har börjat bra för många, inklusive mig ! Härligt att blogga runt lite och se idel glada nunor. Och det är bara att passa på att njuta av de lugna barnen så länge det går. Klart att det kan vara en smekmånad, typ, fast jag tror nog att det hade märkts vid det här laget om det hade varit stora problem. Och små problem är ju till för att lösas, eller hur…
  Ha det fortsatt toppen nu !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s