Facebook

Standard
 
Aniara slog huvudet på spiken, min surftid tillbringas mest på Facebook just nu och jag vill ha fler vänner som jag kan omvandla till vampyrer, fråga frågor, jämföra och se var i världen de befunnit sig så kom dit vettja!
 
Är hängig just nu, kämpade länge emot men till sist fick jag se mig besegrad av den envetna förkylningen. 
 
Väldigt dålig timing för nu rullar livet på i 180 med körövningar inför stundande konsert, Ladies Night i helgen och stundande flytt! Bara roligheter alltså! Life’s still good! 

»

 1. Aha ! Förkyld…Tänkte just. Hur har hon annars tid att sitta och blogga vid den här tiden på dygnet ? Och nu ser jag din Facebook-länk. Måste väl kolla, förstås…..Så jag förstås det roliga i kråksången.
  Ha en fin helg och Krya på dig ! 

 2. Ja tack . . .hm .. en vampyr vart jag, fast inte särskilt cool tyckte jag.
  Och en zombie vart jag visst också, när jag blev biten av nån annan.
  Fast jag kom ju till Facebook som Aniara och det vart kanske lite konstigt, fast äh, so what.
  Vad då "var i världen"?
  Får gå in och kolla. Är där inte särskilt ofta, la ju faktiskt bara in mig för att kolla just det där som millroll säger, "vad som är det roliga i kråksången".
  =) 

 3. Kanske får ta och kolla in face-book då och se vad det är…. Jag råkade ju slänga ditt mail, trodde det var spam, men det går väl att hitta dit igen, du får skicka ett nytt mail annars.
   
  Körövningar ja… jag fick brev från kyrkokören, kanske skulle masa mig dit… Jag märkte just nu när jag satt och slösurfade och lyssnade på den musik jag har på hårddisken i en salig blandning och sjöng med, samtidigt som jag drack en guinness, vilken sagolikt vacker sångröst jag plötsligt fick! Kanske om jag dricker en guinness före varje körövning och framträdande? Fast just i kyrkan är det kanske inte så populärt…
   
  Lycka till med flytten! När flyttar ni? Kanske vi flyttar samtidigt? Jag hoppas så att vi blir av med huset snart, så vi kan flytta på riktigt! 

 4. Hmm, antingen är jag dum eller så är jag tråkig. Jag gick in på facebook nu och skrev in massa info etc men fattade inte alls vad som var roligt? Vad gör man sen då? Vadå vampyrer? Det såg bara ut som typ det man skriver in när man gör sitt space på msn, vad var det som var roligt? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s