Imorgon…

Standard
 
…flyttar jag äntligen in i mitt eget hus!!!
 
Än finns det väggar som ska målas, lister som ska sättas upp osv men nu är det klart beboeligt och imorgon kväll bäddar jag ner mig i min sprillans nya säng i mitt nymålade/nytapetserade sovrum. Så roligt!
 
Tjejerna hinner bara sova en natt i huset innan det är dags för dem att resa utomlands med sin pappa i nästan två veckor. Blir kul för dem att komma iväg, få lite sol och värme samt träffa sina släktingar. Jag får lite tid för mig själv och det blir säkert jättebra alltihop!
 
Mina bebisar, hur ska jag klara mig utan dem så länge? Och tänk om det händer något och mamma är inte där och tänk om de längtar efter mig och tänk om… Buhuuu!!
 
Som sagt det blir jättebra!
 
Planerna för mina "ensamma" veckor är många; jag ska måla hallen och köket, sortera in alla grejer och kläder i skåp och lådor, göra iordning alla rum, bjuda hem vänner, bjuda ut mamma på restaurang, gå på spá etc etc…
 
Förmodligen blir bara hälften gjort och jag kommer att ligga som en död sill i soffan efter den senaste tidens slit…
 
Tyvärr kommer jag att vara utan Internet ett tag framöver så jag kan varken blogga, chatta eller hänga inne på Facebook på kvällarna. Är nog nyttigt att "avgifta" sig lite!
 
Förstår ni vilken abstinens jag kommer att ha? Mamma Mia…
 
 
Till sist ett stort GRATTIS till min högt älskade storebror som fyllde år igår!
 
 
 

»

 1. Du har aldrig funderat på att bara vara?
  Kul med ny säng i nytt hus.
  Ta det easy och inge stress.
  Inflyttningskram
  L

 2. Grattis! Visst är det roligt – och väldigt slitsamt – att renovera sitt hus och göra allt precis som man vill ha det!
   
  Det kan väl vara bra att ha de veckorna på sig och måla och greja, fast det lät som väldigt mycket du tänkte hinna med… lika mycket tidsoptimist som jag kanske… Se till så du gör något roligt också.
   
  Skickar lite cyberinflyttningsgröt! Varsågod!

 3. Guuud vad roligt att bygga nytt bo!!!!Ha en målande vacker hösthelg!!!PS Skulle jag skicka upp någon av de lediga killarna i bandet? 😉 DS< Anna-Lys >

 4. Oj ,, ,  så många dagar har gått och fortfarande inget internet!!??vojne vojne!Hoppas du får gjort en himla massa bra och kul och att inte abstinensen varit för svår.Och så hoppas jag förstås få se dig snart igen.=)

 5. Hur går det med flyttandet, har du inte fått internet än? Hoppas allt gick bra, vi har ju fått vårt hus sålt nu så nu ska det börja flyttas här också…

 6. Bara inne och slår i en spik.
  Hänger upp en tavla.
  Krattar upp de sista löven och fixar en fika i trädgården
  Ha D gott så länge
  Kram
  L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s