Enkel matematik?

Standard
 
Två sömnlösa nätter + två intensiva arbetsdagar = svintrött mammagris!
 
Har ännu inte lyckats ställa tillbaka dygnsrytmen och får släpa mig upp ur sängen på morgnarna, trots att jag bytt väckningssignal till det gladpoppigaste jag har inlagt på mobilen.
 
-Do You feel, like I feel, Nataliiiee….?
-I don´t know Ola, are You tired too?
 
Konstigt nog, eller möjligen tack vare litervis med kaffe, tar jag mig igenom arbetsdagarna riktigt bra. Idag lyckades jag tom skrapa ihop tillräckligt med krafter för att efter fullgjord arbetsdag ta mig till biblioteket med småtjejerna samt införskaffa en snöskyffel, som jag sedan använde för att få undan det mesta av den snö som kommit de senaste dygnen. Väl innanför hemmets väggar hamnar jag dock omedelbart i läget död, urlakad, nära nog kremerad sill och vill inte göra någonting alls.
 
Ack mina stackars försummade barn…
 
Tack och lov att min avkomma begåvats med ytterst toleranta smaklökar, då tanken på att över huvud taget hålla sig upprätt tillräckligt länge för att åstadkomma dräglig föda känns avlägsen och fjärran. Spagetti med fiskbullar är en livräddare gånger som dessa.
 
Tur också att när man är som tröttast och sammanbrottet kryper allt närmare kan man ändå få sig ett gott skratt!
Amanda fick äran att bestämma vilken fiskbullesort som skulle serveras; hummersmak eller dillsmak. Hon studerar konservburkarna noggrant och svarar:
 
– Inte den med gräs!
 
 

»

 1. Fiskbullar med SPAGETTI!!???Huva!Alltså det där med ostbågar etc lät spännande, spagetti till fiskbullar lät bara . . . ööööh!?Men dame Amanda har förstås alldeles rätt, hummersås är bra mycket godare än dill.Fast här blir det lite cassler idag.Mosar några potatisar till, gör som jag vill. De små liven är ute på vift.=)

 2. Gräsligt roligt! Jaja… men jag måste hålla med, fiskbullar till spaghetti var en nyhet för mej, men så var det säkert 15 år sen jag åt fiskbullar också. Nä dygnsrytmen är fortfarande knas här också, hoppas den finner sej i mina arbetstider snart igen, tack och lov för flextid!
  Kram

 3. Litervis med kaffe kan inte vara sunt …
  Jag vet en gång … för länge sedan när världen var på något sätt mindre …
  Drack jag vin och fick uppsöka ett annat utrymme än det jag bafann mig i då jag inhandlade styrketåren …
  NEJ NEJ !!! Det här blev helt fel ..!
  Läser lite senare om fiskbullar …
  Jag rår inte för det … jag tycker djädrans mycket om dom ..!
  Direkt från burk till mun …
  Jag har aldrig förstått värmningsprocessen 😉
   
  Chansar på en kram … och en frågan om att bli vän …
  Friskt vågat … hälften vunnet ..!
  *** Kram ***
   

 4. Nä, dom med gräs är inget goda. Och med spagetti… Låter mer som ett straff.
  Kul att du verkar uppskatta min blogg. Eller kanske inte. Eller kanske på något sätt… Är rätt trött på den själv. Men det är sant; min mission är att sprida positivism. Det tror jag märks tydligt =)

 5. Ja, fiskbullar med gräs och spaghetti måste väl vara lågvattenmärke. Fast spagetti är gott. Och fiskbullar. Och dill. Men knappast tillsammans.

 6. Jag tycker inte hellr att det är gott, men tjejerna älskar faktiskt fiskbullar med spagetti! Eller skabetti som det också heter här hemma…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s