»

 1. Heeej, nu ska här bloggas igen!!! Jag har tänkt tanken ungefär hela tiden som jag inte bloggat men tanken är så dålig på att skriva själv… Piggelin mitt i natten skrev jag äntligen bloggen som förhoppningsvis löste proppen… så jag kommer igång igen! Nu ska jag sova, är äntligen trött, skulle bara göra en liten promotionsrunda bland mina gamla bloggare i förhoppningen att de inte glömt av mig… Vi har ju facebookats, även om jag inte riktigt fattat vitsen med facebook, är mer för att skriva, även om det är kul att kasta får och bjuda på sprit… Pusslandet håller mig kvar där, en skön avkoppling när det spökar i min hjärna.
   
  Welcome back to my blogg… När och om du har lust och tid och ork!
   
  Jag läser i kapp i din blogg en annan natt när jag inte ska upp klockan sex…

 2. Heeej, nu ska här bloggas igen!!! Jag har tänkt tanken ungefär hela tiden som jag inte bloggat men tanken är så dålig på att skriva själv… Piggelin mitt i natten skrev jag äntligen bloggen som förhoppningsvis löste proppen… så jag kommer igång igen! Nu ska jag sova, är äntligen trött, skulle bara göra en liten promotionsrunda bland mina gamla bloggare i förhoppningen att de inte glömt av mig… Vi har ju facebookats, även om jag inte riktigt fattat vitsen med facebook, är mer för att skriva, även om det är kul att kasta får och bjuda på sprit… Pusslandet håller mig kvar där, en skön avkoppling när det spökar i min hjärna.
   
  Welcome back to my blogg… När och om du har lust och tid och ork!
   
  Jag läser i kapp i din blogg en annan natt när jag inte ska upp klockan sex…

 3. Hmmm varför dubbel för? För att VERKLIGEN visa att här kommer JAG? Neeeej… Men knäckebröd med smör på är riktigt gott! Gärna riktigt smör, som min mamma säger att man inte ska äta men som jag tycker är bäst… Eller egentillverkad filmjölksost, häll ett paket vanlig fil genom ett kaffefilter, det tar något dygn, blanda sen med kryddor, t ex vitlökssalt och persilja som den jag har i kylen nu, gott på smörgås, smakar som philadelfiaost!

 4. Ja, det är verkligen en höjdare….tycker också att det passar bra med kokt skivad potatis, kaviar och purjolök på samt kanske nån öl till…mmm.
  Är det Moras knäcke på bilden, tro ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s