Melodifestival och drömmar om sommaren

Standard
 
Heta diskussioner på nätet idag huruvida rätt låt vann i Melodifestivalen igår. Vissa tycker att juryn ska avskaffas. Om man ser till hur resultaten av årets omgång tycker jag precis tvärtom; avskaffa tittarröstningen! Då kanske vi skulle ha sluppit pinsamheter som Frida och Christer Sjögren i finalen. Charlotte var utan tvekan den mest värdiga vinnaren.  
 
Våren är på väg, även om det just idag är kallt och marken är täckt av frost här i Dalarna. Jag längtar, längtar, längtar tills jag kan sitta och dricka morgonkaffet på min uteplats, ligga och sola på en filt i gräset med mina tjejer och vi får börja påta i rabatterna. Det ska bli sååå härligt! Ser inte lika mycket fram emot att klippa den något för stora gräsmattan men det kan å andra sidan ge lite välbehövlig gratismotion.
 
Innan sommaren händer det en hel del roliga saker. Om två veckor… Mamma Mia vad pirrigt men KUL! Kan inte berätta här på bloggen ännu men ni kommer alla att bli informerade så småningom.
 
Life´s good…
 
 

»

 1. Och lite nyfiken börjar jag bli, men hmmmm…har också mina funderingar! =) Och så insomnad vr ju inte bloggen i alla fall. Jag har hållt mig undan schlagerspektaktlet i år. Så, därför inga synpunkter, annat än att jag gillar de där tvillingbröderna från "så ska det låta" förra året, fast det kanske var lite väl ouppdaterad synpunkt ? 😉
  See you, kram!

 2. Håller med, ta bort tittarnas röster! Pinsamt är va det är,
  du skulle vart i göteborg idag, solen skiner och det blommar för fullt i rabatterna och knoppar på träden 🙂
  sjukt mysigt! 🙂
   
  Hälsa flickorna 🙂 kramar

 3.  
  Hmmm…varför inte ta bort artisternas röster i stället…och dubba med The Simsons? 😉
   
  *PåskKram På Dig*
   

 4. Om vi avskaffar Melodifestivalen så behöver det ju inte bli pinsamt överhuvudtaget…
  Här i Göteborg har det varit vår länge, men nu belv det vinter plötsligt. Undrar vad som kommer härnäst? Höst?
   
  Glad påsk och klapp på kinden.

 5.  
  …Påsk-kram till dig också!
   
  Ps. Kan man inte få en liten vink…e så nyfiken…e de fågel, fisk eller mittemellan? 😉

 6. Jag tittade bara lite som hastigast på finalen. Jag tyckte inte alls om den som vann, jag gillar inte den sångerskan iofs, kan ha med det att göra, tycker hon ser så läskig ut, såna konstiga ögon och mun, fast det rår hon kanske inte för… Jag gillade de där skalliga tvillingarna, Hanna, nej Sanna var det väl och BWO, till min förvåning, gillar dem inte annars, men det var mycket för at sångaren var söt, liknade Orlando Bloom lite. De borde sända eländet i radio istället, folk blir ju (tydligen) bara förvirrade av de som sjunger melodierna, som ju egentligen är det som tävlar…
   
  Ett tips om du tycker gräsmattan känns för stor och gräsklippningen för jobbig, anlägg vildmark/äng i ett hörn, där du låter gräset växa och sår in lite ängsblommor, stora klasar påskliljor etc. Vi hade en stor bit av trädgården sådan i vårt förra hus och har en ännu större bit sådan här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s