Körslaget

Standard
 
Åh vad jag är stolt över att få vara med om detta fantastiskt roliga tillsammans med dessa helt underbara, begåvade människor!!
 
TACK till alla er som peppar, röstar och hör av er! Jag lovar att jag ska bli en mer engagerad vän och medmänniska om ett par veckor när Körslaget är över.
 
Kramar från en trött men lycklig Team Cans:are 
 
 
 
 

»

  1. Vad kul! Är ni fortfarande kvar, alltså? Har bara haft till tilllfälle att se ett av programmen, men det var ju skoj, och kul att körsjungandet får komma i fokus för en gångs skull. Kanske många blir intresserade av att börja sjunga. Det är ju dessutom socialt upplyftande till skillnad från att bara sjunga solo. Fast hoppas att inte de som börjar sjunga blir besvikna på den traditionella repertoir  som vanligtvis sjungs i körer runt om i landet. Hur är uplägget nu ? Blir det en final eller håller det på som det har börjat ?Lycka till i forstättningen, hur som helst! Jag tycker ni är jättebra! =)

  2. Grattis, jag har hört att det har gått bra för er, tyvärr har jag lyckats missa programmet mest, har för mycket annat att göra hela tiden…. lördagar är såna dagar och jag är ju ingen tevemänniska. Men jag håller tummarna för att ni vinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s