Bye bye Körslaget!

Standard
 
 
VI VANN!!!!
 
 
Vilken resa! Helt fantastiskt kul! Ja, troligen det roligaste jag varit med om i mitt liv! Wohoo!!!
 
Vill passa på att påpeka att stämningen mellan körerna hela tiden har varit hjärtlig och stöttande och vi har alla fått nya vänner. Vi har haft jättekul tillsammans! Nog för att jag visste att kvällspressen överdriver, vänder och vrider på allt men att det var SÅ illa trodde jag faktiskt inte.
Det mesta man läser är faktiskt rena lögner och påhitt, jag beundrar dem som orkar vara offentliga personer och får stå ut med detta.
 
Jag kan inte beskriva hur det har varit under den här tiden, det är som att man har fått göra ett besök i en helt annan värld. Adrenalinkicken efter varje framförande är också obeskrivlig och det som gjort att det varit värt allt slit som det onekligen inneburit.
 
Trots allt är det ändå skönt att det är över. Hur kul det än varit hade man knappast orkat mer i detta enorma tempo; heltidsjobb, barn, hem, dagliga repetitioner och hela helgerna i studion är en omöjlig ekvation att få ihop. Jag kunde vara med tack vare min underbara, underbara, UNDERBARA!! mamma som tagit hand om tjejerna och fantastiska kollegor som stöttat och haft överseende med att jag sovit middag i lärarrummet på lunchen så gott som dagligen. Idag blev jag dessutom firad med blommor och tårta, mycket mumsigt! Jag käkade ett par bitar på jobbet, ytterligare ett par bitar när jag kom hem och lite senare käkade jag upp resten av den chokladask jag fick av min högt älskade syster igår så fullproppad är bara förnamnet! Burp…
 
Såna här gånger när man inte hinner med att vara den vän man önskar vara är det underbart att märka att man ändå har sanna vänner som stöttar och peppar och hör av sig trots att man mitt i alltihop är så uppfylld av sig själv att man är mer än lovligt ego.
 
Idag umgicks jag med mina barn under min första lediga kväll på flera veckor och det var HÄRLIGT! Åh, mina änglar, mina hjärtan. Mamma älskar er så otroligt mycket…
 
Tillbaka i verkligheten, och det känns…kanon! Lycklig och tacksam

»

 1. Vad kul! Det måste ha varit en upplevelse. Grattis igen! Och sen blir det en liten turné också ? Eller ljuger tidningarna nu igen ?
  😉

 2. Grattis.
  Klart ni vann.
  Ni var ju faktiskt helt klart bäst.
  Det var kul att se dig.
  Sjysst ös.
  Kram
  L

 3. Såg att du uppdaterat fotoalbumet.
  Men när jag kommer in på din sida kan jag inte hitta det.
  Är jag fullständigt blind???
  (Svara inte på det)
  Ville kikat lite på dina bilder.
  Kram
  L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s