Gräsklippning, hantverkare och Feng Shui

Standard
 
Jodå, grannen fixade det! Gräsklipparen brummar på lika fint som vanligt och nu är åtminstone halva gräsmattan klippt.  Resten får vänta till imorgon då jag redan placerat mig i soffan med en godispåse.
(Japp, det är den tiden och ingen av ungarna har klarat sig undan ovett från elaka mamman idag…)
 
Jag måste säga att jag haft lite flyt på hemmapysslarfronten på sista tiden: Härom veckan var jag efter en mindre vattenläcka i behov av en rörmokare, och se! Plötsligt stod det en livs levande här utanför på gatan innan jag ens hunnit ringa efter någon! Och idag kom en granne alltså till undsättning utan vidare!
 
När jag var inne på det här med Feng Shui vet jag att det fanns ett område i huset som representerade att man drog till sig rätt personer vid rätt tillfälle. Måste kolla i böckerna igen och se om jag lyckats extra bra med den delen av huset utan att ens veta om det!
 
Nu när jag tänker tillbaka på Feng Shuin kan jag inte låta bli att fundera över hur det ser ut i min kärlekshörna, som så vitt jag minns ska finnas i bostadens bortre, högra hörn från ytterdörren sett. Med en snabb titt kan jag konstatera följande: KATASTROF! En gammal TV på en missmatchad TV-bänk, kala väggar, ihoptrasslade kablar och det allra värsta; en trasig bordsantenn! Trist, trassligt och dålig signalmottagning, ja det säger väl allt…
 
 

»

 1. Hmm…man får väl hålla tummarna då att Ernst Kirschsteiger "råkar" gå förbi så du får lite fason på din kärlekshörna!?!
  Jag får väl även lite så här i efterhand GRATULERA till placeringen i finalen…som jag dessvärre laddade ner först nu och tittade på.
  Enligt min mening var ni värdiga vinnare…
   
  Fäng Skinn rules…
   
  //CrazyYoda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s