Vad bra det känns!

Standard
 
Blir riktigt glad av att uppdatera min under så lång tid försummade bloggsida. Känns som att jag har hur mycket som helst som vill bubbla ut och skrivas om. Så mycket att jag inte riktigt vet var jag ska börja, men det ger sig väl…
 
De flesta som känner mig vet att jag är väldigt intresserad av allt som har med andlig utveckling att göra. Jag är fullt övertygad om att:
 
– detta liv är endast ett i raden av många.
 
– livet är en skola och de svårigheter vi möter är självvalda för att vi ska lära oss av dem. Tänk när det är motigt: "vad är det jag ska lära mig av detta?" Ibland tar det tid och insikten kanske inte kommer förrän långt efteråt, men tids nog brukar allting stå klart.
 
– det är ingen idé att försöka ta genvägar och smita undan, de uppgifter som ska lösas SKA lösas i detta liv eller i efterkommande, så det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Återkommer samma typ av problem gång på gång? Då är det något du inte greppat eller löst på rätt sätt och du får en ny chans.
 
 
Med denna livssyn är det lättare att ta sig igenom de svårigheter man ofrånkomligt råkar på under livets gång. Som min älskade M säger; "det är av krånglet man lär sig". Så sant som det är sagt!
 
 
 
 
 

Ett svar »

  1. Kul att du äntligen bloggar lite. Vad som faktiskt är ännu lustigare för min del, är att jag just idag tänkte den tanken som du uttalar här ovan. "Vad är det meningen att jag ska lära mig av det här ?" Bla har det med mina "eländiga" arbetstider att göra men även andra saker…att ta plats och inte känna mig som ett offer, och dylika trevligheter. 😉 Som du säger blir motgångar lite lättare att uthärda om man tänker såna tankar. Och det är konstigt för jag brukar verkligen inte tänka så…måste bero på dina andliga, "bra vibrationer"! =) Tack och ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s