Rastlös

Standard
 
Livet präglas av väntan just nu. Det är mycket i rullning men inget jag kan göra för stunden, eller kan jag? Mycket funderingar som snurrar, ingenting känns längre självklart. Underligt hur saker och ting kan förändras, hur det stora "spelet" tvingar oss att agera och reagera.
 
Fick nyligen frågan om jag tyckte att jag var "Gud fader", vilket kan översättas med att någon anser att jag "tror att jag är något". Själv känner jag mig väldigt ödmjuk men visst, det kan tyckas provocerande att jag är så övertygad i vissa frågor. Däremot anser jag inte att jag är förmer än någon annan.
 
Eller jo, banne mig är jag bättre än vissa för alla vill inte sina medmänniskors bästa!
 
De flesta av oss som gör så gott vi kan tycker jag däremot med rätta ska sträcka på oss, vara stolta och lita på oss själva!
 
Egoist har jag också fått heta, trots att mitt agerande på sista tiden präglats av det rakt motsatta. Tråkigt, men tyvärr tror jag inte några förklaringar i världen kan övertyga somliga om motsatsen just nu. Tids nog hoppas och tror jag att allting faller på plats på bästa sätt, även om vissa saker aldrig kommer att återgå till vad det var.
 
 

»

  1. Nej, men Åsa, vad trist! Jag tycker du verkar ta det bra ändå. Nyss lekte ju allt här i livet, för dig och nu gick gardinen ner för ett tag, vad det verkar…Men minns det där du nyss skrev här: "Vad kan jag lära av det här ?" Och kanske kan vissa människor inte klara av att andra är både bestämda och kunniga och begåvade och lyckliga på en gång….Det kan ju vara förklarligt i vissa fall men det är ju ändå inte ditt fel! Det är antagligen deras problem som du lastas för. Hoppas det blir bättre för alla för alls bästa! Kram.

  2. Egoist, Gud fader… nån/några som känner sig hotade av att du mår bra eller kanske har förändrats? Näe, bry dig inte om det. Du måste och bör leva ditt liv och vara så att du själv mår bra och trivs. Det finns alltid människor som inte samtycker till det. Det går över….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s