Inför beach -09

Standard
 
Jag har gått upp en hel del i vikt de senaste månaderna, av olika skäl. Dels har jag slutat helt och hållet med nikotin (åh vad duktig jag är!), dels har det varit alldeles för mycket helgmys med god mat och dryck. Mmmm…
 
Det är SÅ skönt att vara nikotinfri, och mysmiddagarna är alldeles för goda för att avstå. Det som kvarstår för att komma i form till sommaren är därför att försöka avstå godsaker under veckorna, samt att träna. Min målsättning är att jag från och med nu ska springa på löpbandet minst ett par gånger i veckan, och så lite figurtrimning med situps och knipövningar där emellan. Om jag rapporterar här på bloggen kanske det blir lättare att hålla sig till planen? Värt ett försök iallafall! Så nu: upp på bandet!
 

 

Ett svar »

  1. Ja, oj vad bra att kunna sluta röka! Själv har jag aldrig lyckats börja så jag slipper lyckligtvis det problemet, men att gå ner i vkt….inte så lätt. För 10 år sedan gick det som en dans och jag lyckades hålla den vikten till för ett par år sen men nu visar det sig inte vara lika lätt alls. Jag har hört i andra hand om en präst som skämtade lite på en begravning och sa att att hans enda motion var att hoppa över tårtan på kyrkkaffet. 😉 Men det ligger onekligen nåt i just det att hoppa över sötsakerna. Lycka till ! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s