Lördagkväll…

Standard
 
…i soffan med en krasslig man som ligger och slumrar här brevid. Hur söt som helst…
 
I övrigt har det varit en lugn dag, dock inte helt utan dramatik. Vid besök i djuraffären med småtjejerna missade jag fullständigt de varnande lapparna som sa att man inte skulle stoppa in fingrarna i burarna. Och ja, jag blev biten av en råtta. Ingen vanlig brunråtta utan någon lite mer exotisk, vit variant. .
 

Skenet bedrar, detta är en blodtörstig best!

Hade det inte varit för att några andra butiksbesökare stirrat med skräck på mitt blödande finger och ojat sig hade jag inte oroat mig det minsta, men nu blev det ändå ett kort besök på akuten för att kolla upp om det var nödvändigt med en spruta. Och att sköterskan som tog emot tyckte att det inte fanns någon orsak till oro, då en stelkrampsvaccinering varar i 10 år och jag borde fått en i åk 5 vet jag inte riktigt hur jag ska ta. Antingen var hon halvblind, heldum eller bara fruktansvärt dålig på att räkna. I vilket fall gör det mig lite bekymrad och jag funderar på vilka övriga problem dessa möjliga brister kan orsaka i hennes profession.
 
 
 
Nåja, fingret och min övriga hälsa bedömdes vara utom fara och under eftermiddagen försökte jag ge tonårsdottern en match i Guitar Hero. Jag "failade" rätt rejält, men skam den som ger sig. Snart är det jag som rockar, yeah!

»

  1. Uj! Ja, jag har blivit biten av en liten ökenråtta en gång, den var min brorssons, men det verkar som jag överlevde. Inte gick det hål heller, men ont gjorde det faktiskt! Och "guitar hero" skulle jag vilja prova nån gång. Fast jag trodde att det var som att spela gitarr, men det är tydligen inte alls samma sak, så det skulle nog inte gå nåt vidare för mig där heller. Inte om det gäller hastighet, i alla fall. Och ja, sjuksyrran där var nog ingen snabbis vad det gällde huvudräkning. Hon kanske blev stressad för att hon inte tålde att se blod ? ;-)Ha det gott och lycka till i fortsättningen! =)

  2. Det finns ju inget finare än titta på den man tycker om när han sover ^^Menar sjuksköterskan att du skulle ha varit 21 högst? 😛 Haha 😀 Vad roligt XDGuitar hero!!! 😀 det är så kul ^^ Spelar i och för sig bara på medium ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s