Snälla, snälla…

Standard
 
Jag sitter och lyssnar på finalbidragen i årets melodifestival. En artist som inte verkar lämna någon oberörd är Caroline af Ugglas. Uppenbarligen är det många som gillar henne, ändå hör eller läser jag dagligen elaka kommentarer om hur kass hon och låten är. Folk vill kräkas och tycker att det vore en skam om hon vann och fick representera Sverige etc etc.
 
Jag tycker Carolines låt är riktigt bra och hennes framförande är innerligt och känslosamt. Hon sjunger om något själupplevt, och lyckas förmedla smärtan hon kände. Det berör, och antingen uppskattar man att bli berörd eller så gör man det inte. Jag uppskattar det! Även om jag inte vill säga att hon är min solklara favorit i finalen, så tycker jag åtminstone att hon förtjänar en bra placering.
 
 

 

I övrigt är livet något av såväl himmel som helvete sedan en tid tillbaka. Saker har vänts upp och ner fullständigt. Mitt hem, min älskade och mina underbara barn är min himmel och min trygghet. Världen utanför är, om inte ett helvete, en värld full av väldigt tuffa prövningar. Jag håller mig uppe genom att hålla mig sysselsatt, men så snart jag slappnar av och tillåter mig att tänka väller känslorna fram.

Sorg, besvikelse, saknad och även en hel del ilska ryms i mina tårar. Styrka och stolthet får mig att torka dem och gå vidare.

 

»

  1. Absolut utan tvekan den bästa låten och framförande av densamma jag någonsin upplevt i schlagersammanhang!!Appropå låtar … låter som om du har det mycket jobbigt …. här en styrkekram från mighttp://bellanatt.blogspot.com/

  2. Jag gillar Caroline af Ugglas låt, very much, men det är ingen schlager (men det var länge sedan melodifestivalens bidrag var schlagerlåtar så…) Jag tittar inte på melodifestivalen men råkade se/höra just denna låt i lördags. Jag blev grymt förvånad över att låten gick vidare. Tur att du har nära och kära som finns för dig när det är jobbigt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s