Måndag!

Standard
 
Jo, det är faktiskt "Måndag!"
 
Trots att detta är den veckodag som jag gillar minst, och det dessutom är snöstorm ute, mår jag bättre än på länge, och det är sååå skönt! Dessutom har jag tyckt mig se att det är en uppåtgående trend även hos andra bloggare. Livet börjar kännas lättare helt enkelt, och hur härligt är inte det?
 
Nu har vi "rensat ut" och ser äntligen fram emot den utvecklande delen av året.
 
Mot oändligheten och vidare! Wohoo!!
 
Visserligen ligger de där trista problemen kvar och skaver, men vissa saker kan jag påverka och tänker försöka göra det också. Andra kan jag inte påverka och då är det lika bra att sluta älta dem.
 
Helgen med min älskade var helt underbart mysig. Han lugnar mig, ger mig energi, gör mig alldeles varm och… luddigt lycklig. Visst känns det lite luddigt när man är sådär himla kär? Jag har aldrig förut så påtagligt känt en människa fullkomligt stråla ut positiv, kärleksfull energi när man är nära. En energi som är så härlig att jag glömmer tid och rum och bara hänger mig åt det rus som uppstår.
 
Underbara, fantastiska människa, jag är fullständigt förlorad i dig!
 
Tränar gör jag också faktiskt! Känner mig riktigt duktig också, jajamensan! Efter ett besök i ett provrum i helgen där jag med all oönskad tydlighet kunde beskåda min blekfethet ökade träningsambitionerna dessutom radikalt. Min plan var att gå upp tidigare idag och jogga före frukost, det ska vara bra för fettförbränningen har jag hört. Min plan gick dessvärre i stöpet, morgontrött är bara förnamnet, men jag har tagit igen det nu i eftermiddag.
 
Nu står dusch, kaffe och nattning av barn på kvällsschemat. Om jag inte däckar fullständigt i soffan sedan kanske jag rentav hinner blogga lite till, man vet aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s