Gäsp..

Standard
 
Sov urdåligt inatt men tog mig ändå upp tidigt så jag hann ta ett pass på löpbandet före frukost. Lite mallig faktiskt…
 
Utvecklingssamtal, nationella prov…det är fullt upp på jobbet just nu kan man säga, och då kommer sömnlösheten som ett brev på posten. Läget känns dock än så länge någotsånär under kontroll. Jag siktar friskt på att köra järnet fram till påsklovet, sen blir det nog några dagar i soffan. Soffa är skönt. Soffa är bra!
 
 
 
Imorse startade inte bilen jag har till låns för tillfället. Vid 35 års ålder har jag ännu inte ägt en egen bil, men det går ju rätt bra att köra andras också. Tills idag då… HYPERSTRESSAD som jag är just nu blev jag fullständigt VANSINNIG när bilen inte startade. Hade den inte varit ett dött objekt hade jag fått samvetskval för alla okvädningsord jag hann vräka ur mig. Ja, ni kan säkert föreställa er.
 
Lite pinsamt då att det sedan visade sig att det enda felet var att bensinen var slut.  Nåja, även den bäste kan fela. Eller nåt…
 
 
Nu var det ilska över icke rullande bil, men annars tycker jag det där med road rage är ganska intressant. Jag är i vanliga fall en relativt tolerant människa, men så snart jag sätter mig i en bil tycker jag plötsligt att folk, eller åtminstone mina medtrafikanter, är totalpuckade idioter. De blinkar för sent,eller inte alls innan de ska svänga, ändå har de mage att tuta och hytta med nävarna när JAG byter fil utan förvarning. De kör antingen för sakta eller för fort. Och är någon fotgängare jobbig och står och väntar vid ett övergångsställe så jag måste stanna och släppa förbi, ja det är också otroligt irriterande.
 
 
Nu är det dags för att köra till kör för att köra lite körande med andra körare
 
 
 

Ett svar »

  1. Visst är soffor sköna och det är väl inte hela världen om bilen inte startar.Det är värre om hjärnan och kroppen får soppa torks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s