Stockholmsresan…

Standard
 
…med Team Cans var riktigt lyckad! Mycket god mat och dryck i jättetrevlig miljö på Grill på Drottninggatan. Limoåkning med skumpa!!
 
Hammerfallkonsert på Hovet och efterfest på hårdrockspub!
 
Att vi hamnade i Ryssland, saknade platbiljetter, att en körmedlem blev hämtad från efterfesten med ambulans, att vi skrämde ut ett gäng marockaner från 7-Eleven, samt att några andra av oss blev misstagna för något annat än coola rockbrudar när vi tog vägen via Malmskillnadsgatan hör också till historien.
 
En shoppingdag i vårsol och ännu en lyckad middag på ett ställe som jag inte minns namnet på.
 
Men framför allt; umgänge med en underbar grupp människor tillika goda vänner. Alla så olika men så fantastiska på sitt eget sätt och med så mycket hjärna och hjärta.
 
 
 
Här är jag och Mighty Mita i limon. Och nej, vi har inte tröttnat på rockposerna ännu!
 
 
Det uppstår något speciellt mellan människor som sjunger tillsammans. Jag känner en stark bindning och en hel massa kärlek till mina körkamrater i såväl Canskören som Gesundakören. Att umgänget sker kring något vi alla älskar, musiken, gör dessutom att man förknippar varandra med glädje, och iallafall jag blir glad och varm i hjärtat närhelst jag träffar på någon av mina körkamrater ute i verkligheten. Det blir nästan lite familjekänsla faktiskt!
 
Apropå familj är det så myspysigt hemma med tjejerna just nu. Jag har otroligt fina och härliga barn och är så himla tacksam för det!
 
 
Härliga vänner, roliga upplevelser, goa ungar, en riktig drömman… Livet är inte illa trots allt!
 
 
 

»

  1. Åh underbart inlägg och jag kan inte annat än att hålla med dig!! :Dhttp://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.snelhest.se/hestmatte.jpg&imgrefurl=http://www.snelhest.se/&usg=__VSeh3-qchcy7b_igkozOMfJ_cQQ=&h=600&w=800&sz=148&hl=sv&start=1&um=1&tbnid=xZqis4D6lZhzSM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dsnel%2Bhest%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26um%3D1här är en "hest" Haha :DJag brukar använda det uttrycket när jag vill poängtera.. något.. 😛

  2. Sant! Sången ädla känslor föder! Det är sådant man måste ta vara på och inte glömma när det blåser snålt och kallt kring öronen i andra lägen. Och vi som har möjligheten att sjunga i kör är nog egentligen många gånger mer lyckligart lottade än vi riktigt fattar ibland. Men när vi väl fattar, är vi inte så dumma, trots allt…;-) Och…fin bild, ja! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s