Talangjakt

Standard
 
Ikväll har jag och tjejerna varit på Utmelandskolans talangjakt, och trots att Elina bara går i förskoleklassen vågade hon ställa upp. Iklädd prinsessklänning mimade hon och hennes kompis Hanna till Barbie Girl. Hur gulligt som helst! Mamma är sååå stolt!
 
Men hur pinsamt är det att jag glömde KAMERAN! IGEN! Skäms på mig!  
 
Tycker det är modigt av henne att ställa upp trots att hon är en av de yngsta på skolan. Tänkte först att "det skulle jag aldrig ha vågat i den åldern", men så kom jag på att det faktiskt finns bilder av mig när jag kompar klasskamraterna på piano vid en skolavslutning. Troligen när vi gick ut första klass, när jag ännu var för ung för att förstå grejen med  scenskräck och premiärnerver. Det kanske är så det är med Elina också, att hon inte hunnit börja tänka efter. Eller så har längtan efter att stå på scenen redan satt klorna i henne. Den driften som kan få en att trotsa illamåendekänslor, svettningar och yrsel för att få göra något man älskar. Det visar sig väl framöver.
 
Trots att klockan är bara barnet ligger jag redan nerbäddad. Natten som var blev det inte mycket sömn. Min säng blev nämligen invaderad av två små vilddjur som frustade och flaxade runt. Jag hittade en av dem INNE i täcket imorse när det var dags för väckning.
 
Sedan har jag tränat rätt ordentligt ett par dagar nu, och det börjar kännas i musklerna. Gjorde en hel massa sit ups idag, och hoppas jag orkar fortsätta på den banan så det förhoppningsvis kan bli någon ordning på figuren till slut. Att det ska vara såå jäkla svårt att bli av med bullen på magen nu för tiden! 35 år och tre ungar är väl ingen ursäkt, eller? Men så unnar jag mig ju en massa gott också förstås, det gör jag ju…
 
Roligare än så här blir det inte ikväll, jag är alldeles för sliten och oinspirerad. Lika bra att sluta skriva nu alltså. Natti natti…
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s