Vilken dag! Vilken kväll! :D

Standard
 
Dagen, eller snarare gårdagen märker jag när jag ser vad klockan är, har varit en riktig höjdare. Har fått en massa gjort hemma; rensat och kört iväg till tippen, städat, påtat i trädgården. Ändå hanns det med en glass på stan med småtjejerna. Tonårsdottern erbjöd sig självmant (!!) att klippa gräsmattan så nu ser det riktigt prydligt ut här ute. Även om ryggen och armarna värkte efter några timmars rensande och krattande, är det lycka att få ligga och rota med händerna i myllan tycker jag. Man blir lugn och….jordad helt enkelt.
 
Kvällen tillbringades i Moras ishall, FM Mattson Arena där Canskören var en av attraktionerna på en välgörenhetsgala. Det var länge sedan vi uppträdde tillsammans nu, så att få sjunga och dansa med dessa härliga människor igen ikväll kändes såväl nymodigt som hemtamt. Men framför allt var det helt fantastiskt roligt!!
 
Och som om inte det var nog var det dans efter framträdandena, och då jag fortfarande har hyfsad koll på vilka dansare som är riktigt duktiga såg jag till att haffa dem en efter en för en svängom. Jobbigt, svettigt, men åh så roligt! Jag hade nästan glömt bort hur kul det kan vara att dansa.
 
Även under kvällen var det tonårsdottern som fick allt att klaffa genom att fixa kvällsmys och natta sina småsystrar medan jag var borta. Vilken tjej jag har! Sanna, du är helt underbar, tack!
 
Apropå underbar, allting rundades av med telefonsamtal med älsklingen som vallar runt tre vuxna karlar i kjol i Borlänges nattliv. Det är alltså några inom whiskyvärlden prominenta skottar som är i trakten för att dela med sig av sina kunskaper. Samtalet berörde såväl livets allvar som den stora lyckan i att ha varandra. 
 
Jag mår väldigt bra nu!

»

  1. Vad bra att du mår bra igen, jag blir så glad för din skull! Själv gjorde jag mitt bästa igår för att bli lite "hårdrocks-look-a-like" till festen vi var bjudna på, och det var jättekul så länge det varade… Tur att festen började redan kl 17, för kl 21 fick jag köra hem sambon som lyckats smittas av Adams magsjuka… 😦 Men nu är jag stolt innehavare av två breda nitarmband, så jag är beredd om ni behöver en vikarie i Team Cans nån gång 😉 Kram

  2. Tack karin, du är en underbar vän! :)Stackars Magnus! Hoppas du klarar dig iaf, det räcker väl att vara höggravid tänker jag. Och snurrig som vanligt hade jag glömt att jag skulle kolla om jag hade hårdrocksattiraljer att låna ut, men det är skönt att höra att det ordnat sig ändå. Nitarmband kan man ha mycket nytta av ;)Kram!

  3. Låter härligt! Och så himla bra planerat att ha en tonårsdotter som ser efter de små! Särskilt när hon tycks vara så duktig på det. Hon brås väl på sin mor…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s