Hoppsan!

Standard
Har visst glömt bort att blogga den här veckan. Får väl ta igen det nu då!
 
Snabbgenomgång av veckan;
 
Måndag: Cyklade till och från jobbet, handlade, städade, tvättade, sprang och gympade. Ungarna hade två kompisar på besök.
 
Tisdag: Var fullständigt rasande över hur de ansvariga kör över såväl elever som personal i Mora Kommun!! Och detta kan jag skriva eftersom jag gör det på min fritid, vi har nämligen blivit tillsagda att vi inte får kritisera deras beslut på arbetstid. Det är sann demokrati det!
Rodde kyrkbåt med eleverna, blev fotad av Mora Tidning. Älsklingen med son kom förbi och det var lugnt och mysigt.
 
Onsdag: Upp i ottan (4.45) för att M skulle hinna i tid till jobbet. Cyklade, jobbade. Var med i tidningen från rodden och fick heta linslus hela dagen. Var på jätterolig körövning i Sollerö kyrka inför söndag då vi ska sjunga på familjegudstjänst. Ungarna hade tre kompisar på besök. Tvättade. Sanna passade syrrorna medan jag trallade.
 
Torsdag: Cyklade, jobbade, sprang, gympade. Ungarna hade fyra kompisar på besök och försvann periodvis så jag fick cykla ut och spåra upp dem. Var på kanonkul danskväll i Färnäs och buggade/foxade i ett par timmar. Sanna nattade sina småsyskon.
 
Fredag: Cyklade (men nu gick det himla tungt, benen är totalt stumma). Åkte och handlade lite välförtjänta godsaker och bjöd mina trevliga kollegor. Lyckades få hela engelskaåttan att sjunga på lektionen.  Åkte och hämtade Elinas klasskompis Hanna och barnen har just nu två vänner på besök.
 
Mycket bra vecka! Tänker inte göra så mycket mer ikväll tror jag, känner mig rätt nöjd. Ikväll blir det nog bara snabbmat och slappande.
 
Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s