Förargad!

Standard

Om man betalar en massa pengar för en tjänst kan man väl förvänta sig att den ska bli väl utförd? Jag kan inte gå in närmare på vad det är jag är missnöjd med just nu, men imorgon kommer en viss person att ställas mot väggen!

132883-12

Om man är intresserad av ett jobb, då är det väl bra att visa lite framåtanda? Jag har planer på att besöka arbetsplatsen jag sökt jobb på för att visa upp mig från min bästa sida. Inte heller här går jag in närmare för tillfället, men om jag lyckas så kommer ni att få veta. Håll tummarna!

.

.

Med en fotograf som blivande äkta hälft borde det kunna bli en del foton för att liva upp den här bloggen lite, inte sant? Ännu en sak att ta tag i!

.

.

Nu verkar det som att jag är på hugget ordentligt, men än så länge är det bara i tanken. Jag är faktiskt helt utpumpad, sönderstressad och en spillra av mig själv just nu efter all stress på sistone. Sportlovet kunde inte ha kommit lägligare! Jag ska lägga all tid till att ladda batterierna och bara ha det bra. Sova ut, äta gott, mysa i soffan, dricka vin, pussas, busa med barnen, kanske ta mig ut och titta på lite folk om andan faller på,  strunta blankt i tider och scheman  och bara njuuuta!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s