Dagen

Standard

Idag var vi på Framtidsmuséet. Ungarna roade sig, jag observerade noggrant och smidde planer. Utsikterna är inte strålande, men skam den som ger sig! Ev förklarar jag mer om mina dolda planer senare, ni får ge er till tåls…

.

Eftermiddagen tillbringade vi hos svärmor i Vikmanshyttan, ett ställe jag aldrig besökt förut. Riktigt trevligt faktiskt, och tjejerna uppförde sig som små änglar. Det är alltid så skönt, och inte så lite förvånande,  att se att allt tjat och alla förmaningar trots allt gått in, och att de faktiskt vet hur man uppför sig fint.  Till vardags tvivlar jag ganska ofta på just detta, men jag kan stolt säga att de är rumsrena på bortaplan.

.

Ikväll har vi tittat på Andra Chansen och käkat äckligt mycket godis. Personligen är jag högst missnöjd med att Pernilla och Jessica var de som gick vidare till finalen, men man får böja sig för majoriteten. Elina var i alla fall nöjd, Nilla är ju en av hennes största idoler. Vad Amanda tyckte fick vi aldrig veta, när det kom så långt som till resultatet dreglade hon sedan länge över min arm, totalt förlorad i drömmarnas värld.

.

En bra dag!

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s