Falskt alarm!

Standard

Den befarade magsjukan visade sig vara hunger!.

Efter två pannkakor, en knäckemacka och en skål hemgjord  musli till efterrätt mår lilla Mandi som en prinsessa. Wohoo! Dagen kan fortgå som planerat, med danskurs för tjejerna och en tur förbi Mc Drive på hemvägen. Same procedure as every week…

.

Jag och Mc Drive i Mora har en lite pinsamt förflutet. För några år sedan åkte jag in där, och fick som vanligt vänta på käket en stund. Då jag vid den aktuella tidpunkten var ensam kund, behövde jag dock inte köra in i den lilla parkeringsfickan, utan kunde stå kvar och vänta utanför serveringsluckan. Jag satt där i godan ro, muttrade lite småirriterat för mig själv över hur långsamt personalen jobbade, petade näsan, lyssnade på bilradion… Bilmotorn hade jag så klart stängt av.

.

Att sitta i bilen och vänta på skräpmat, men stänga av motorn. Det är miljötänk det! Skäms lite nu, men det var inte det jag skulle komma till.

.

Åter till historien så fick jag min lilla påse med burgare till slut. En påse full med näringsriktig kost att göda upp mig själv och min avkomma med. All väntan var förlåten! Bilen fylldes med doften av potatis friterad i härdat fett. Nu återstod endast att köra hem till de väntande små, se deras ögon lysa upp av glädje över den exklusiva maten och kvalitetsleksaken i Happy mealet. Jag vred om bilnyckeln, och…. INGENTING! Bilen var stendöd! Dead! Muerto! Tot! Kuolema!

.

Det fanns inget annat att göra; hela personalstyrkan fick komma ut och knuffa mig runt Mc Driven. Inte ett av mina stoltare ögonblick kan jag lugnt säga!

.

Då verkar det lugnare att göra som de gör i Ryssland…

 - Och så minimorötter till kusen tack!

- Och så minimorötter till kusen tack!

Ett svar »

  1. Hahaha, vad gulligt av dom att hjälpa till 🙂

    Jag förstår hur Mandis har det, jag känner mig också magsjuk när jag ätit för lite. Det är inte kul, men som tur är har jag lärt mig med åren hur ofta jag måste ”tanka”, så nu är det sällan det händer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s