Personligt?

Standard

Det är lustigt det här med inredning. Jag har plöjt inredningssidor för att hitta inspiration. Alla skriver att man ska inreda personligt, det är det senaste. Sen visar det sig att alla ”personligt” inredda hem i princip ser exakt likadana ut.

.

Guide till att inreda personligt: Vitt, vitt, vitt med någon accentfärg, helst grått eller svart. Vill du visa att du är lite ”wild and crazy” kan du smälla till med en fondvägg i rött eller ärtgrönt.  Skippa gardinerna för maximalt ljusinsläpp. Placera sedan ut några gamla slitna möbler här och där, blandat med de nya, vita möblerna. För mycket nytt ger en opersonlig känsla!

Helst bör du ha olika modeller och färger på stolarna runt matbordet, det visar också att du inrett efter eget huvud, dvs personligt. Ha små stilleben i huset som visar dina fritidsintressen, tex en trave jakttidningar eller ett staffli med vackert arrangerade penslar. Och glöm för allt i världen inte bokstäverna! För att ditt hem ska bli riktigt personligt sätter du upp stora bokstäver, antingen på väggen eller på någon hylla.

Och sen avslutar vi med att ansluta oss till flocken, fluffa upp ullen och utbringa ett kraftfullt BÄÄÄÄÄÄÄ! På ett personligt sätt givetvis!

»

  1. Jag har lagt märke till det också, det är konstigt, samma sak brukar hända med mode (kläder alltså, fast inredning är ju mycket mode också nu).
    Hemma hos oss är det i alla fall personligt. Inte alls likt alla andra. Jag har utgått från huset och eftersom det är från någon gång på sjuttonhundratalet ville jag inte inreda för modernt. Sen har det smugit sig in lite här och där. Sen följer jag inte inredningstrender speciellt men man kan ju få någon ide här och där. Jag får fixa ett ‘personligt’ reportage över vårt hus åt dig, fast det är inte klart än (kommer aldrig att bli…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s