Strandsatta och under attack!

Standard

Opelbilen vill fortfarande inte starta! Magnus grejade med den hela kvällen igår kväll och idag under lunchen. Alla sladdar är kontrollerade, flera delar som jag inte vet namnet på är utbytta,  men problemet kvarstår. Nu har M kommit på ett ytterligare alternativ, något som har med startmotorn att göra. Han ska kolla det när han kommer hem i eftermiddag.

Får vi inte igång åbäket kör det ihop sig lite, för imorgon förmiddag finns det tider att passa.  Först ska jag upp till vårdcentralen, då min hud håller på att krackelera. Stram, fjällande hud och någon eksemliknande, trots ihärdigt smörjande. Dessutom är jag svullen runt ögonen och tät i näsan varenda morgon numera, trots utbytta täcken och kuddar. Jag misstänker kvalsterallergi, men vi får se vad farbror Doktorn säger.

Kvalster är 400 miljoner år gamla spindeldjur som gillar att käka våra hudavlagringar, och trivs fint i våra sängar. Riktiga överlevnadskonstnärer som är näst intill omöjliga att göra sig av med. Ju fuktigare miljö, desto bättre trivs de då de inte dricker. Jag läser att det kan finnas miljontals kvalster i en vanlig säng, och att det är deras avföring man reagerar på vid allergi. Mojsigt! Riktiga snyggingar är de ju också!

Kvalster i förstoring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s