Andas, andas…

Standard

Trots att jag jobbat rätt hårt under påsklovet har det varit underbart att vara ledig. Just nu har jag och M tre hus att jobba med, och många arbetstimmar har lagts ner såväl i Mora som i Borlänge. Veckan som kommer har jag hysteriskt mycket att göra, men jag ska försöka följa min kära kollega Katzons råd att inte stressa upp mig i förväg, utan bara beta av en dag i taget. Lättare sagt än gjort! Puh…

Mitt i allting väljer bileländet att lägga av fullständigt! På väg till körövning gav den upp, mitt i stan! Jag blockerade trafiken så fint där så. Det är tur att jag nästan aldrig tycker att saker är pinsamma längre, förmodligen har man blivit härdad genom åren. M kom iaf och räddade mig, men vad som felar kan inte ens han lista ut. Efter många timmars kämpande har han nu gett upp hoppet om den gamla kärran. Nu blir det till att gå upp extra tidigt ett par morgnar för att cykla till dagis/skola för att sedan bli upphämtad av en ytterligare kär kollega, Katrin, för samåkning till Nusnäs. Lite krångel men det löser sig. Dessutom ska jag än en gång få låna bil av den underbara Mai, och det tackar jag innerligt för. På tisdag får jag den förmodligen, och då är resten av arbetsveckan räddad.

Förutom husjobb blir det nu hårdkörning inför Gesundakörens 70-talskonsert som går av stapeln om några veckor. Ikväll har jag beställt fem snygga(?)  peruker. Kan någon gissa vilka vi ska föreställa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s