Lööööv!

Standard
John Cleese var gäst hos Skavlan på TV ikväll. 70 bast, nykär och lyckligare än någonsin! Han hade äntligen hittat rätt, och var nu lite bekymrad över att han kanske bara hade en kort tid kvar att njuta av det. 

Det  här med att hitta ”Den Rätte”. För dem som ännu inte gjort det låter det som romantiskt dravel, men för oss som fått uppleva att allt plötsligt bara stämmer, att alla pusselbitar äntligen fallit på plats, slutet på tveksamheter, oro och funderingar över om allt är som det borde vara, för oss står det fullständigt klart.

Långt innan jag träffade Magnus fick jag frågan vilka egenskaper jag ville att min man skulle ha. Jag drämde till med en lååång lista till svar. En kombination av goda sidor jag uppskattat hos olika män jag träffat på i mitt liv. Jag trodde egentligen aldrig att en sådan man skulle dyka upp, om han ens fanns. Och om en sådan man fanns, varför skulle han då vilja ha mig? En medelålders trebarnsmorsa, utan medel men med humörsvängningar som ger utslag på Richterskalan!

Jag älskar Magnus på ett helt annat sätt än jag älskat tidigare. Det som började som en intressant bekantskap, men som snabbt utvecklade sig till vänskap och strax därpå vild förälskelse, har mognat till en varm, trygg, innerlig och självklar kärlek. Allt är så enkelt mellan oss, och så har det varit från första stund. Vi förstår varandra! Vi är oss själva helt och fullt, kanske för första gången. Det finns inget behov av att dölja något, prestera något, bevisa något. Inga begränsningar bara möjligheter!

Jag respekterar och beundrar honom så mycket, denne fantastiske man. Och tro´t eller ej; han har ALLA de egenskaper som jag skrivit ner på min långa önskelista!

Och jag behövde bara vänta hälften så länge som John Cleese!

Min fina älskling!

Min fina älskling!

Ett svar »

  1. Jag är så glad för er skull! (och avundsjuk också såklart haha)
    Jag kanske är ung som funderar på att träffa den rätte, men jag hoppas ju att jag lyckas någon gång i livet i alla fall! Men vart finns han? Det är ju i alla fall fördelen med internet tycker jag, då kan man lära känna varandra på ett ganska smidigt men lättsamt sätt till en början. Dessutom så kan man leta rätt på honom via intressen man har själv till exempel. Han som jag ska träffa imorgon i Gävle, han har jag ju pratat med jättelänge och vi har ganska mycket gemensamt, speciellt musiken, så det ska bli riktigt intressant. Men vi får se, jag vill mest ha roligt just nu, orkar inte leta längre :/
    Hur som helst, ni är fina ihop! Och jag är också glad för Johns skull haha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s