Bloggläsare? Javisst!

Standard

Jag har ett antal bloggar som jag måste läsa varje dag. Först och främst följer jag vad som händer i systerdotter Annikas och brorsdotter Camillas liv. Annika är nykär och har bättre saker för sig än att vara en ivrig bloggare just nu. Camilla är ganska ny inom bloggandet men visade genast att hon var en naturbegåvning! Humor och värme bakom var och varannan rad och mycket underhållande. Kika in hos de här duktiga tjejerna vettja!

Sen har vi Emma, fd körkamrat i Team Cans som har en mycket aktiv och kul blogg.

Sen läser jag några kändisbloggar också. Fotbollsfrun är inte rädd att sticka ut hakan! Alex Schulman skriver ofta underbara blogginlägg. Brorsan Calle är lite ojämn men oftast underhållande, och hans blivande fru Anitha likaså.

Och så sist, men numera inte minst Katrin! Katrin Zytomierska retar gallfeber på många med sin framåtanda och kaxighet, men jag kan inte låta bli att tycka om henne. Kanske är det för att jag har svårt att ta henne riktigt på allvar. Det skulle förvåna mig mycket om hennes bitchighet satt särskilt djupt. Jag ser henne lite grann som ett barn, eller snarare trotsig tonåring, som tror att hon vet svaret på allt men egentligen är helt clueless.

Idag bloggar hon tex om att hon handlar förlossningskläder för att se snygg ut under den närstående förlossningen. Hon kommer snart att få erfara att utseendet är det sista man tänker på under en förlossning. Kiss, bajs, blod, svett,  dinglande tuttar och maximalt exponerat underliv känns som oväsentliga bagateller när det är dags att klämma ut en liten bebbe. Men som sagt, det vet hon snart hon också…

»

  1. Haha Jag TÅL inte Katrin. Jag har en känsla av att hon kommer bli en konstig mamma..
    Kul med lite reklam 😀 haha du är kul du också 😉 framför allt är du vettig och man känner sig alltid lite klokare när man läst ett inlägg av dig 🙂

  2. Jag ska försöka bättre men mig det är svårt 😉 just nu sitter vi och lyssnar på musik och dricker öl, det är svårt att förstå att livet kan vara så här bra. i love it! Och med millas blogg håller jag verkligen med, den är superbra!

  3. Hahaha, du har helt rätt i det du skriver om Katrin, tänker precis så om henne, en tonåring som egentligen är helt clueless… Du har helt rätt, hon kommer snart upptäcka att man inte bryr sig ett dugg om kläder under förlossningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s