Kan det vara så?

Standard

Har slappat och myst hela dagen med älsklingen efter sista föreställningen med efterföljande körfest. Jättekul har det varit, och lite sorgligt är det att det redan är slut. Speciellt eftersom det här kan ha varit mitt sista framträdande med Gesundakören någonsin. I höst startar jag upp med Kammarkören i Borlänge istället, och jag kommer säkert att trivas utmärkt där, men Gesundakören kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Nu har barnen kommit hem igen och allt är tillbaka till det normala. När jag tänker på den kommande veckan verkar det som att den blir lugn. Jobb så klart, men än så länge inget speciellt som ska hinnas med. Känns nästan märkligt, det har varit så himla mycket på sistone. Nu ska jag verkligen njuta av att ha tid för mina barn! Visst ska jag börja packa lite grejer inför flytten, men än så länge finns det gott om tid.

Förresten, är det någon som är intresserad av urvuxna baby/barnkläder är ni välkomna hit att rota igenom mina kartonger. Det som inte tas om hand hamnar hos Röda Korset, för det åker inte med en flytt till. Hör av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s